Lampa je napisao/la:
Poslato: Pet Jan 20, 2012 2:33 am
DUŠA ?
DUH?
UM?
Lampa je napisao/la:
Poslato: Sub Jan 21, 2012 12:10 am
Ako stignem ovih dana ću još malo pročeprkati oko pojmova um i duša, jer sam duh povezala s pojmom svijest.
Ako ti što padne na um, samo nabaci.
Lampa je napisao/la:
Poslato: Sub Jan 21, 2012 12:21 am
Ne, nije ni potrebno sad.
Našla sam def.uma. Sutra ću je postati

a moglo se i ovo pronaci i prochitati,tema ima 14 strana i 279 postova,i postoji od 2005, i zamisli ima isti naslov kao ovo tvoje pitanjce gore:
" Duša, Duh, Razum, Svijest "
viewtopic.php?f=7&t=937ali to primetiti bi bio presedan nad presedanima,pravo chudo,koje bi pobilo istinitost ovog ovde:
promatrač je napisao/la:
Samovažnost snosi večinu zasluga da ego nikad ni ne vidi ono što nije u skladu sa očekivanim iako mu je pred nosom.
ovako, lisheni chuda, nastavljamo sa gledanjem shpanske serije "galaksija- njuejdz zidne novine" promocija
" Donositelja Tople Vode " epizoda - uzivo pretvaranja josh jedne teme, ovog puta-"Objašnjenja pojmova na forumu" u temu : " Kako mali Djokica zamishlja ... "
P.S.
kad smo vec kod objashnjenja pojmova -
" sublimacija "
iako postoji mnogo primera uspeshne sublimacije, gde se u mnogim poljima ljudske delatnosti(nauka,umetnost,sport,...) putem sublimacije postizu izuzetni rezultati, chini mi se se da je to donekle precenjeno,pogotovu kad je polje sublimacije -pametovanje,deljenje saveta i chetanje na forumu
prostije recheno:
dobar seks je dobar seks, i kad bi ga vishe bilo, ovaj bi forum bio spashen povece gomile ' blablatrucjajajablablablajapajapajablablatruc postova'