Nalyada je napisao/la:
bad.ass je napisao/la:
molio bih te da stanes na tren, udahnes duboko te se preupitas sljedece:
a.) sto tocno zelis od ziwota (to samoj sebi odgowori, ne trebas meni/nama)?
b.) sto zelis od korisnika owog foruma?
c.) na kraju odskrolaj do nekoliko swojih postowa na owoj temi pa se zapitaj zasto imas ogromnu potrebu da omalowazawas korisnike foruma i informacije koje ti nude?
sta je najgore, siguran sam da nisi ni procitala kontejnersku swijest, predatorow um, mentalne programe, psihopatiju, gnostiku i ostale wrijedne informacije, no primjecujem da te to ne sprecawa u konstantnom napadanju swega sto nije po twojoj mjeri i sto se ne uklapa unutar twojih mentalnih programa.
i na kraju, posto widim da bi se owo moglo otegniti do beskrajnosti jer nemas wolje ni energije da odwojis par sati nawedenim linkowima, mozda bi bilo pozeljno da administratori zakljucaju owu temu dok se stwari ne stisaju.

Kad već drugima znaš dijeliti uputstva što da čitaju, molim te pročitaj od početka ovaj forum da vidiš tko je prvi počeo vrijeđati! Zašto misliš da sam trebala okrenuti i drugi obraz?
Tko je prvi počeo upirati prstom i govoriti "ti ne znaš, ti nemaš pojma..." Evo sad kažeš siguran i da nisam pročitala..... To ti je pogodak ko prstom u guzicu i vrijeđanje nečije inteligencije.
Zasto to vredja tvoju inteligenciju? Mislim da se badass izrazio na grub nacin, medjutim na osnovu nacina na koji si ti napisala neke stvari moze se zakljuciti da nisi procitala neke vrlo znacajne materijale na forumu kao sto su Gurdjijev, Predatorov um ili Kontajnirana svest. Ako nisi procitala te materijale, nije nikakav problem, stvar tvog izbora, ali u tom slucaju nije jasno zasto si se tako brzo "naljutila" na badassove izjave. Evo na primer ova tvoja izjava:
Citat:
daco je u pravu, u meni je mnogo malih ja koji govore u isti glas. Moj tata kad je imao 3 godine i otjeran u Jasenovac, moj djeda kojeg su domaći izdajnici vodili na strijeljanje a partizani spasili, moja sugrađanka kojoj su domaći izdajnici iskopali oči, učenici iz Kragujevca strijeljani u istome danu, siročad sa Kozare, moj drugi djeda vrhovni komesar bataljona (s kim se ponosim) i moja baka predsjednica AFŽ-a koja je poznavala i Tita i V. Nazora. Eto svi oni govore kao i duh kraja u kojem živim i gdje su okupatori i domaći izdajnici najviše zla nanijeli narodu i zato se ovi ljudi najviše ponose svojim antifašizmom.
Ako si procitala te materijale onda verovatno znas sta je daco hteo da kaze, a to svakako nije ovo sto si ti napisala, jer "mnogo malih ja" ne mogu govoriti u isti glas. Ne mozes reci da je daco u pravu, odnosno sloziti se sa njim, a zatim napisati ovako nesto. To bi znacilo da ti nisi shvatila sta je daco hteo da kaze, kao i da nisi procitala one linkove koje je stavio badass. Postoji i druga opcija u kojoj si ti sve procitala i vrlo dobro znas sta je daco hteo da kaze, ali si opet napisala onako nesto. U takvom slucaju, to bi bila obicna propaganda/manipulacija, cije koriscenje je u najmanju ruku nezrelo, jer je vecina ljudi na ovim prostorima, a cini se i na ovom forumu, osetila rat ili njegove posledice, na tezi ili slabiji nacin. I siguran sam da skoro svako od nas ima nekog stradalog u ratovima u poslednjih pola veka i vise.
Ako malkice bolje razmislis Nalyada, videces da badass zapravo nije vredjao tvoju inteligenciju, nego se cak postavlja prema tebi kao prema iskrenoj i inteligentnoj osobi, jer je ocigledno zakljucio da je prva mogucnost po kojoj ti nisi procitala materijale bliza istini, a ne ona po kojoj si ti sve shvatila ali se sluzis manipulacijom.
Citat:
A sad vidim da je znao držati i ovce u toru jer kad je on umro stvorila se nova Balkanska new age rasa mentaliteta pacova koja se savija pred zapadom i devastira domaće gospodarstvo.
Mozes li objasniti sta podrazumevas pod "nova Balkanska new age rasa mentaliteta pacova"?
Pozdrav