Brate dakle NIKAKVA.!!!. To sam i rekao prvi put kada sam naisao na tu temu, znachi da bash ne prihvatam tu prichu sa tipovima dusha.. po onome shto je opisano se radi o kolektivnoj SVESTI i Individualnoj Svesti. E da je tu odnos 50-50 mozhe biti..shto opet ne znachi da ovi sa individualnom nisu povezani i sa kolektivnom..
Mislim da ste svi razumeli sta sam hteo da kazem
A znanje i svesnost si josh uvek TI... sve sa onom "lazhnom lichnoscu"
Poshto si INDIVIDUA..to bi impliciralo da si TI bog, ali niko drugi. Mislim da ako neko uspe da dostigne Jednost sa postojanjem,mora da transformise svoju individualnost u nesto potpuno drugo da bi bio i jedno sa Bogom. Razlog za to:ako je jednost sa postojanjem zapravo jednost sa univerzalnim poljem,odnosno umom, odnosno zovi to kako hoces, a to je samo jedna od manifestacija Boga... Figure it out

Mislim da u jednosti sa Bogom ne moze biti individualnosti.. tada ti jednostavno JESI. Ako si sve kako mozes da mu nakacis tvoje ime i prezime? Nisam u stanju ovo da objasnim..mislim da sam sad i samog sebe samo josh vishe zbunio hahaha
Bog je Postojanje, znachi neshto totalno dinamichno.. mislim da se ne mozhe uhvatiti i reci a-ha - evo ga.. Ali bilo bi mi jako zanimljivo da chujem kakvo je misljenje drugih o tome. Mozda naidjem na neshto shto ce mi ukazati gde gresim
Dalje.. ako Bog ne mozhe da se smesti u ljudske dualistichke termine(a ne moze_ a ljubav je suprotnost mrznji, dakle dualnost i automatski iskljuchujemo taj termin) i uvodimo termin Apsolutna Ljubav, ili Energija Ljubavi..ili zovi to kako god hoces - pri tome ne mislim na mehanicku reakciju fizickog tela ili na vibraciju duse nego onaj izvor zbog koga je na prvom mestu u toj vibraciji zavibrirala dusa a zatim ona potaknula fizicku reakciju odnosno emociju u fizichkom telu koju zovemo ljubav. Dakle termin ljubav je fizichka manifestacija ovoga na sta mislim..a Apsolutna Ljubav uzrok. Mozda taj termin Apsolutna Ljubav za taj izvor nije adekvatan (kao sto ni Bog ne daje adekvatan opis njega) .. ali to pripada drugoj prichi. Kako mozes da opises neopisivo ? Sanse nema..to je samo izvor konflikata i nesporazuma.
Dalje Bog sigurno ne bi stvarao sve ovo jer nas mnogo mrzi. Hrkljushi su druga pricha
Na kraju lepo sam naglasio da nikada ne bih potegao tu temu jer tu apsolutno niko ne zna apsolutnu istinu..mozhete vi da tvrdite kako znate do mile volje ali neshto bash ne verujem.
Shvatio te jesam.. i mislim da si sada shvatio na shta sam mislio. Naglasio sam vec da ne mogu stav o tome da izrazim rechima posto ga tek intuitivno prepoznajem... A pitanje je i da li je to uopste moguce
Dalje - lepo sam rekao da ne postoji apsolutno ni jedan argument ni za ni protiv toga

tako da je sasvim moguce da bog JESTE apsolutna ljubav..tachnije da je to jedan njegov aspekt. Ako je bog SVE i sa tim se slazes - kako onda,izmedju ostalog,nije i Apsolutna ljubav

?
Mani se choveche. il prebacuj raspravu pod posebnu temu. Ovako mozemo da se otegnemo u nedogled..

stvarno hocu da vidim shta drugi ljudi misle o nashem dragom Kreatoru, ili kreatorovom kreatoru. zovte ga kako vas volja