Sada je: pet maj 02, 2025 3:24 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 63 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto okt 21, 2008 2:01 pm 
Početnik

bok ljudi...nova sam clanica vaseg foruma iako se tako ne osjecam jer vas citam vec oko dvije godine...sa malim pauzama...razlog zbog kojeg sam opet tu dosla i ponovno se odlucila registrirati(vec jednom jesam ali sam zaboravila i pass i ime) je taj fenomen pucketanja namjestaja i ostalog sto u zadnje vrijeme duze pratim i veoma me okupira...zato sam sinoc bila veoma sretna jer sam citala temu 'cudna dogadanja' i uvidjela da se mnogima takve stvari desavaju...imam 25 godina i dolazim iz pulee:) :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 21, 2008 3:32 pm 
Član foruma

Dobrodosla na forum beata! :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 21, 2008 5:30 pm 
Član foruma

beata je napisao/la:
pucketanja namjestaja i ostalog sto u zadnje vrijeme duze pratim i veoma me okupira...

znas, moguce je i da su crvi u pitanju... :mrgreen: :blob: :hello2:

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto okt 21, 2008 10:01 pm 
Član foruma

meni se to pucketanje dogodi kada sam sam u sobi po noći, i npr čitam nešto na kompjutoru i onda okrenem pogled s kompa na sobu i baš taj tren nešto pukne od namještaja, hladnjak , tv, police , kako kad.ja bih reko da je to pshička energija, a inače ko zna šta je i zašto je pozz

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 22, 2008 12:39 am 
Početnik

Dobra večer ljudi. Neko vrijeme me nije bilo, al član sam par mjeseci. Drago mi je što ste svi tako veseli, živi i zdravi. Vidim da ima nekoliko ljudi iz Pule ovdje. Tko zna, možda se i znamo :D Svijet je tako malen :D
Što se tiče pucketanja, ništa čudno, postoje objašnjenja, i to mnoga, no svatko ih može protumačiti na različite načine. S time se susrečem stalno, i još se nisam navikla na to, tražila sam i pomoć i dobila je, onda možete misliti o kako se lijepim stvarima radi. Rado bih pomogla koliko god mogu. postoji mnogo čudnih stvari i ljudi ih se boje. Ja sam osoba kojoj trebaju objašnjenja i koja ih je i dobila. No, i dalje tragam za nekom svojom istinom. Doista dobra tema za razgovor to pucketanje. Možda su salamanderi, alieni, zaostale energije ili mi sami. Sve je moguće. Ako postoji problem, on se mora riješiti, ne treba oklijevati jer kasnije se trauma teško riješiti ( ako je i moguće ). :|

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 22, 2008 2:28 am 
Moderator

-Nix- je napisao/la:
meni se to pucketanje dogodi kada sam sam u sobi po noći, i npr čitam nešto na kompjutoru i onda okrenem pogled s kompa na sobu i baš taj tren nešto pukne od namještaja, hladnjak , tv, police , kako kad.ja bih reko da je to pshička energija, a inače ko zna šta je i zašto je pozz

Hm, ko neki crvići u drvetu i klackalice? To me opsjedalo u roditeljskoj kući, čim bi se igrao percepcijom.
Sad u ZG nema ništa takvo, samo tu i tamo ko neki potres.....

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri okt 22, 2008 11:41 pm 
Moderator

Hvala Jack!

Zna me često opsjedati zujanje, zvonjava i ultrazvukovi u ušima.
Tražio sam tu po galaksiji o tome i našao zanimljivu temu, koja ima odgovor na to, ali i na svakakve tegobe za koje mi nikako nije bilo jasno od čeg su, ni meni ni liječnicima!

Proces svjetlosnog tijela
http://galaksija.info/forum/viewtopic.php?p=21441#21441

PITANJE: Što znaći zvonjava u ušima?

ODGOVOR: Vjerojatno se ovdje radi o biću više dimenzije koje pokušava kontaktirati s tobom. Uđi u tišinu i kaži: « Ja sam otvoren kako bi primio» i pusti da prođe. Primit ćeš možda tonove, riječi ili melodije.

Koncil od Ain Sopha dao je slijedeću tehniku kako bi ubrzao procese čišćenja za vrijeme mutacije. Ona udaljuje sve eteričke kristale. Podijeli, molim te, ovu tehniku s tvojim prijateljima.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 23, 2008 12:05 pm 
Član foruma

promatrac nebudi naivan.. koja ti je to tehnika, otvorit um na chip?!.. vec ti je jedna bila opisana u vezi eteric chipova i tvoji napada pa ti nista vec trazis teoretske odgovore.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 23, 2008 3:20 pm 
Moderator

anaman je napisao/la:
promatrac nebudi naivan.. koja ti je to tehnika, otvorit um na chip?!.. vec ti je jedna bila opisana u vezi eteric chipova i tvoji napada pa ti nista vec trazis teoretske odgovore.

Što si tako opsjednut chipovima, zar stvarno misliš da samo chip postoji i da jedino njeg možeš osjetiti i biti samo od njega izmanipuliran?
Ima i dalje od chipa i napada.
Ono dalje od chipa može biti prava stvar i nema tu nikakve moje "tehnike".
Što misliš da je viđenje? Chip?
Treba li se usuditi otvoriti prema ičemu ili zariti glavu u pijesak, jer je eto hebeni chip tu? Hebo chip!
Okljaštreni smo i genetski i svakako, što se ima za izgubiti ako se pokuša dosegnuti ono najdalje što se može? Život? Pa to je već osuđeno na smrt.
Aj hebeš chip i hebeš um. Neka se bave jedno drugim, super su si par, čak su jedno!
A ja ću biti naivan po slobodnoj volji, a ti ne budi ili što god hoćeš po svojoj volji.

Neću živjeti u strahu od Chipa! TOČKA

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 23, 2008 3:31 pm 
Član foruma

anaman je napisao/la:

tako je...njemu govoris da je izjava teoretska....a tvoja o cipovima drzi vodu da to nije za vjerovat...daj molim te

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 23, 2008 4:21 pm 
Član foruma

sta si ti tako opsjednut zujanjem? to ti se mozak odmara vjerojatno :mrgreen:

pa ako nije chip mozda je pcelica maja svira vanzemaljsku muziku u najdaljem svemiru :lol:

cuj ja ti pricam o deaktiviranju chipa a ti meni pricas da ce ti to unistit transfer informacije. nece vec ako je bas chip u pitanju deaktirat ces ga, ako nije odlicno za tebe ..onda stvarno dobivas neku poruku.

dario tvoja ideja i cipovima ne drzi vodu tako da i nije za vjerovat joj.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 23, 2008 4:40 pm 
Moderator

Samo ti deaktiviraj :D ako budeš vrijedan pažnje, možda ti dođe prastari čika genije da se osobno, umjesto Chipa poigra sa tobom.
A to se zove "Triper kombinacija". :evil:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 23, 2008 6:34 pm 
Član foruma

Nisu neispravnosti samo u glavi vec i u tijelu. Stalker je napisao vec jednom proces kako se sve skida sa glave. To je etericne prirode, ti ako volis da to bude u tebi i da ne diras to samo zato da se nebi netko pozabavio sa tobom slobodno uzivaj kopanju po ezetoeriji mozda nadjes pozitivnu svrhu. Svakom dodje sa vremena na vrijeme pogotovo ako dodje do promjena kojekakvih, netko se zna obranit a netko poludi i tripa.. Bez brige kad deaktiviras pale se oni nakon vremena opet neboj se nece ti chika tako brzo doci. A dodje isto ako koristis samo za glavu, a dole si slab naravno nemas diovoljno jaku energiju da se odupres tako da se radi prvo na energiji odozdo.

sta ne pozoves svoje dobre prijatelje da ti pomognu kad ti dodje? :P

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 23, 2008 6:50 pm 
Moderator

Offtopic anamane, idemo u offtopic....

Dobro poslušaj ovu pjesmu i .... .. ...ER.
http://www.youtube.com/watch?v=qVmXKiIPxz4

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 23, 2008 7:14 pm 
Član foruma

Namestaj hoce da pucketa "sam od sebe" narocito ako je od drveta ili metala. Narocito u ovo doba godine, kada je inace vazduh vlazniji i vreme se cesce menja. Kako tek pucaju stari parketi, ko da neko hoda, a ustvari samo se drvo usled toplote skuplja i siri.

Mozda kada se udubimo u rad na kompjuteru na sve zaboravimo pa kad se trgnemo izgleda kao da namestaj puca eto bas zbog nas, a ustvari samo mi to tad primecujemo vise.

Mozda se secaju stariji clanovi, kada se zimi dobro zagreje soba, a unutra televizor ili radio lampasi, pa se otvori prozor i udje hladan vazduh, kako puca.

A opet ko zna sta sve moze da bude.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet okt 23, 2008 7:39 pm 
Moderator

Živim u potkrovlju, i kako se izmjenjuju sunce i oblaci, sve pucketa, to je zaista obična stvar.
Ali zna biti i zaista čudnih stvari. I ne trudim se saznati što je, sve dok mi ne puže uz nogu. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub nov 29, 2008 11:31 pm 
Moderator

Evo mogu sad prilično pouzdano reći da imam ultrazvukove ili zvonjavu u glavi u vremenima previranja, često prije velikih spoznaja.

Dakako vjerujem da su tu umješane manipulacije, jer tad se borim, nije mi lako i može ispasti svakako. Može ispasti da budem skršen i oporavljam se neko vrijeme, ali dešava se i da doživim nevjerovatne spoznaje, poveznice onog što sam doživio prije, u javi ili snovima - sa sadašnjim znanjem. To rezultira većom razinom svijesnosti i nekako teže bivam prevaren ubuduće.

Najgore razdoblje u godini za mene počinje baš sad pred novogodišnje blagdane. Baš imam ultrazvuk u lijevom uhu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 13, 2009 11:05 am 
Član foruma

To zujanje je ili od čipova ili vas gađaju ELF-om.
Svi smo izloženi tome.
pozdrav.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 13, 2009 9:50 pm 
Ma meni zuji 0-24. Ako me netko i pokusava kontaktirat. Neide mu bas desifriranje hrvatskog kao ni engleskog jezika. lol. Probao stupit u kontakt, nejde ni tako samo me glava pocne bolit a i usi. Zuji u desnom uhu a kad se pocnem fokusirat na to zujenje zuji mi citav mozak tako da lol.

What ever, stagod da to bilo.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 13, 2009 10:00 pm 
Član foruma

Ne brini se za to zujanje.Bombardiraju nas s ELF zrakama stalno.
Nije ni čudno da nam zuji u ušima.

Kad ja čujem to zujanje samo kažem "ko vas jebe". :wink:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 63 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.