IsusBog je napisao/la:
Pa ljudi jel vidite oko kakih se mi stvari svadjamo. Lako je namo o tome pricat, mi uvijek imamo sto pojest i obuc se, a sto ce ljudi u Africi? Samo kenija ima 5 milijuna ljudi koji gladuju, to je vece od cijele hrvatske! Ti ljudi se bore za goli zivot, kako prehranit sebe i obitelj a vi ih nazivate ovcama jel jedinu utjehu nalaze u katolickoj crkvi i Isusu. Koliko ste vi pridonijeli tome da ljudi nebudu gladni?????? Vjerovatno nista, dok ta crkva koju toliko blatite i ismijavate skuplja hranu za djecu u Africi!! Ja cu uvijek biti prvi koji ce poslat nesto hrane pa makar to organizirala i katolicka crkva. Ljudi moji zamislite se malo!
Zamislio sam se i necu sad pocet pricati o nacinima kako radi Caritas i koliko je Crkva napravila za gladnu djecu.
Napravila je malo i simbolicno tek toliko da bi netko tu i tamo potegao taj argument koji niposto ne stoji.
Da imaju zbilja namjeru napraviti nesto, prestali bi drzati rezidencije po svijetu vrijednije vise od 100 milijardu EUR, rijesili bi se tona i tona zlata koji je cisti kic i na taj nacin priblizili idealima tipa zvanog Isus (velikim slovom bas kao i Željko, Antun i Miroslav). Ne vidim da je taj biblijski Isus bas toliko grcao u kicastoj, zlatnim nitima izvezenoj odjeci i novcima do grla. Crkva je prosirila rijec skromnost do prije neslucenih razmjera.
Mislim....WTF???
Pa ti ljudi imaju vise posjeda nego neke drzave. Dode papa ovdje i potrose se milijuni EUR? Cista politika, za to vrijeme glad u svijetu.
Licemjerje i suvisnost!
Crkva ce biti jedan od glavnih odgovornih za totalni pomor ljudi u Africi.
Naime buduci na jadne i neinformirane crnce imaju poveci utjecaj jer su jednom dosli tamo, porobili ih i nametnuli svoju vjeru, danas su glavni razlog zasto u nekim drzavama ima preko 50% stanovnistva AIDS.
Naime u trenu kad se moglo eveeentuaalnoo jos nesto napraviti Crkva je zabranila upotrebu kondoma! I time te drzave osudile na populacijsku smrt.
Predvida se da za cca 20 godina gotovo NITKO u tim drzava (Sudan npr.) nece zivjeti a da nema AIDS!!!!!!!
Redukcija stanovnistva sve u 16. Osim ako ne mislis da je AIDS buknuo slucajno nakon jedne akcije "cijepljenja" sumnjivim tekucinama koje su dosle kao donacija iz Amerike i Evrope.
Dakle sa jedne strane kora kruha tu i tamo i smijesak za kameru, sa druge strane, nema kondoma, to je grijeh, bolje je umrijeti od AIDS-a i na taj nacin otici u kraljevstvo nebesko i osloboditi zemlju za daljnje koristenje resursa jednog uzeg interesnog kruga koji je tu Crkvu uostalom tamo i postavio. Mafija i kriminal!
Dakle ako oni (nepismeni crnci) nalaze utjehu u katolickoj crkvi to je samo pokazatelj koliko su ih ovi obradili na svim poljima.
Vatikan d.d je samo jedna politicko - zemljoposjednicka kompanija prepuna masona i i drugih sumnjivih tipova.
Pa papa Ivan Pavao II je stovao Crnu Madonu!!! Ja to gledam na TV i ne mogu vjerovat. Voditelji ni ne shvacaju sta su upravo rekli. Njima je to djevica Marija. Strasno koliko neinformiranosti i neobrazovanosti!