Organski portal je napisao/la:
Zoky,
sta pricas ti?
Tko tebe u ista uvjerava?
Pa ja se tebi nisam ni obratio.
Pa u satnici mi nije za danas predvideno vrijeme koje bi mogao posvetiti podrobnom izucavanju tvog psiholoskog profila.
Svasta!
OPO, reci koji je tvoj problem?
Ako se covjek potrudio za svoj zadnji post, zasto to osporavas? Ne trudis li se i ti? Ili tome ne obracas paznju, kakav trud?
Super, tvoja pamet i tvoja visina nad drugim "retardiranim" ljudima je sigurno osobina koju i mi ostali trebamo posjedovat i sjedit u klupama da bi od tebe tome bili poduceni.
Nije problem postojanje Isusa, nego ono sto postoji pod njegovim imenom. Njegovo ime ide uz nesto... Sada, ako bi nijekao njegovo postojanje, sto zelis napraviti? Nijekati sve ono sto ide uz njegovo ime? Ako nije njegovo ime zasluzno, cije je? Necije sigurno je... A imena nisu bitna... Ili jesu?
Sada, ako se to ne moze zanijekati, da li se moze reci da je negativno? U cemu je toliko negativno? Ja ne vidim negativnog, ako covjek putem toga nalazi sebi napredak. Da, izmanipulirano je da se malo cudnije stvari ne mogu dogoditi i da se svijest ne bi digla vise nego nam je to dozvoljeno. Tada bi se i kontrola poljulala...
Usput, ja ti mogu reci, to sto se neka rijec povezuje s necim drugim se ne rijesava tako da rijesavas sve moguce kombinacije, nego da onu stvarnu percepciju i ono sto si u sebi izgradio, primjenjujes, a ako to primjenjujes, onda, ako je to i negdje nastalo, ce biti vrlo brzo istrijebljeno. Dakle, asocijacije nisu problem uz svijest. Problem je svijest.
Dakle, krscanstvo je izmanipulirano, ali to ne vuce sve u vodu... Problem je sto ni ti svecenici ne znaju da su izmanipulirani. Zato, o kakvoj se ovdje pobuni uopce prica?! Protiv koga?
Nema vaznije stvari nego prosiriti si medjusobno svijest. To sigurno neces tako da tu napadas covjeka ko nekakav poludjeli majmun.
Pitaj ga, za pocetak, da li je nasao nesto i u drugim vjerama? Mozda ces tako i ti nesto nauciti... Sad ja pitam, ali cini se da ovdje duhovno napredni ljudi ne znaju ni za jednostavnu medjuljudsku komunikaciju vise u tom svom tolikom napretku?