Sada je: pet maj 02, 2025 3:20 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 30 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pon jul 10, 2006 8:51 pm 
Član foruma

A ja sam shvatio da smo svi mi proizvod genetske manipulacije sa visih spratova?! :mrgreen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet nov 29, 2007 4:46 pm 
Član foruma

Dobro i koji je sad to zaključak na kraju?

Da AKO sam ja biće s 0 Rh-negativnom krvnom grupom,
ili sam nečija manipulacija,
ili nečija reinkarnacija,
ili oboje ,
ili ništa od toga! :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 02, 2007 11:13 am 
Član foruma

Mene vise zanima zasto nikola nije htjeo doticati kosu drugih ljudi, izjavio je da ni pod prisilom pistolja.

Pitam se u bibliskoj prici samson... izgubio je svoju moc kada je odrezao kosu.

Da li uz pomoc nase kose odasiljemo - primamo nesto?! (primopredajnici)

Tema o krvim grupama mi ne drzi vodu...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 02, 2007 11:22 am 
Član foruma

Aragorn je napisao/la:
A ja sam shvatio da smo svi mi proizvod genetske manipulacije sa visih spratova?! :mrgreen:

Djelomicno... pa jos od indijaca i njihovih letecih masina... Vjerojatno se samo ponavljamo.
Svemirka radio smetnja...
Koliko sam ulovio prevedeno je samo 30% tekstova indijaca... A u njima su detaljni opisi kako se rade VIMANE.
npr da se 7 materijala koristi za izradu Vimana uspjeli sm osamo prevesti dva materijala... danasnje vriejem nema rijeci za ostale materijale, nepoznato je.

http://wapedia.mobi/hr/Vimana
http://www.youtube.com/results?search_q ... rch=Search

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 02, 2007 12:28 pm 
Član foruma

to je stvarno interesantno što spominješ villy!

Hoćeš reći ne trebam brinuti da sam samo "klon"? :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned dec 02, 2007 2:42 pm 
Član foruma

Nema se sto zabrinajvati - brinuti.
Teba pohvatati konce oko nase proslosti.. tu je kljuc svega.
Koliko je samo arheoloskih nalaza zataskano..
Pa primjer ti je samo u skolama.. ucimo samo gluposti, npr trovanje nacionalnim piranjima i rasizmom itd... to su fikcije!
Tu maloumnom puku malo treba.. :)

Trenutno tapkamo u mraku, pokusati doci do sto vise podataka iz drvnih spisa. probuditi C domenu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 03, 2007 9:27 am 
Član foruma

C domenu???

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon dec 03, 2007 5:24 pm 
Član foruma

http://www.galaksija.info/forum/viewtop ... 2762#42762

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet dec 06, 2007 2:24 am 
Član foruma

Ohh znam da ce ovo zvucat malo cudno.. ali ako ja imam AB Rh- znaci li to da sam ja reinkarnacija Isusa i da dolazi kraj svijeta... Ohh tatica moj ce vam svima sudit uskoro.. ma ne ozbiljno ljudi uozbiljite s emalo nadjite granicu izmedju lazi istine opravdanje sumnje i paranoje i straha ... misim galaksiju pratim duuugo duugo prije nego st asma se registrirao i prije je bila much much resourcebilnija i punoautenticnija, a sada joj odredjeni clanovi umanjuju n avrijednosti, na kraju smo s epoceli pretvarati u alienisticki phobicne psihopate, koji nalaze zavjere i u oblacima.. ljudi ne stvarno znam da ce bit puno ''smartass'' odgovora na ovo ali nema smisla da se mucite i ustedite si trud, barem razmislite o svemu prije nego napisete neku glupost ili prije nego neki ljudi koji nemaju pojma (ni na intelektualnoj razini ) kako definirati svome fizickome tijelu a tek mentalu sto je i kako neke stvari i sile djeluju pocnu pricati o nekim cetvrtim levelima i visim dimenzijama i nikoli tesli koji je nazalost bija izvanzemaljski hibrid i tako to... dajte molim vas znam da ljudi vole citati bajke i vole traziti utociste tako sto se odmicu od realnosti GLUMECI d asudjeluju u njoj (ako me shvacate koji bi primjer toga bio posebno naglasen u ovom postu) tj ono sto se pocelo masovno raditi u zadnje vrijeme na ovom forumu) ali ipak ljudi tako nitko od nas nece doc nigdi a samo se bezveze dezinformiramo i gubimo vrijeme na glupostima i clanovima galaksije koji su vec na Dijamantnoj Astralnoj razini sa koje nam postaju ovdije a mi smrtnici to ne shvacamo i tkao dalje a shvatit cemo tko je tesla bio tek kad budemo na njihovim nivoima... Molim da se ovaj post ne brise jer nije spam i direktno je povezan sa topicom kao zasebnim ali i ne samo Topicom topica vec i Subjektivan je Prema cijelom topicu i namjeni foruma. Zahvaljujem i unaprijed se izvinjavam zbog miljun gramatickih gresaka u ovome textu :)

Evo i da nebi dablpost napravio a moram nadodati i ovo jer ce ovaj post bit ikrivo protumacen, ja nisma imao namjeru sa ovim gore reci da svi koji su napisali nest otmica izvanzemaljaca ili postojanju reptila i slicnih entiteta/astrala bica it da su prolupali ili tkao nesto jer onda nebi bio na ovom forumu jer nibi bilo smisla samo kazem da ovo je pocelo gubit bit i da se pocelo pretjerivati, ukratko ljudi poceli smo traziti smisao u besmislu, to je isto kao da ja sad provalim da je Paris Hilton izvanzemaljska hibridska matica koja kuje zavjeru zajedno s aBritney Spears i Oprah kako zavladati svijetom i namnoziti dovoljno ljudskih hybrida da potamane i porobe zemnju... i kladim se da ce od danasnjeg dana pa mozda za mjesec ili 2 (ako vec nema) kladim se da cu vam moci naci stranicu dvije ako ne i tisuce koje bas to i tvrde... ako me razumijete. Salu na stranu (ma koliko ovo sala bila) I galaksija nastavite sa Gud work :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto apr 14, 2009 10:06 pm 
Član foruma

Haha,,,i ja sam nulta grupa - ali pozitivna :P
Jesam li već reinkarnacija nikole tesle? XD
Šalim se
Pozdrav

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 30 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00