Sada je: pet maj 02, 2025 3:19 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 63 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri apr 05, 2006 6:57 am 
Član foruma

Crystal Dream je napisao/la:
J.G. je napisao/la:
Crystal Dream je napisao/la:
Zujanje se ( meni ) cuje pored lijevog uha, kao kad ti pored uha zuju komara c, samo sto je ovo zvuk poput elektromotora i kontinuiran je - traje od par sekundi do minute ( meni ). Sve vise ljudi to cuje i ima slicna iskustva a ako se nekome to pripisuje opcoj paranoji ili kolektivnom zabriju - neka.

meni je zujanje bas neko visoke frekvencije, ne znam sta u prirodi moze tako zujat. Kao zice od dalekovoda, pa ih onda dignes nekoliko oktavi gore, i onda varira amplitudalno, pojacava se, pa smanjuje, ali nepravilno i u razmacima od 5 sekundi.

A moras ti bit extra :roll: :lol:

svi smo mi extra ;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 05, 2006 8:09 am 
Član foruma

OK, svima nam krcka namještaj,zuji u uhu i vidimo svjetleće točkice.Dakle,to je uobičajeno,nisam šiznula.
Neki dan sam imala čudnu vidnu senzaciju-kao da sam gledala okolinu kroz tanki sloj prozirne vode čija se površ.gibala u dva koncentrična kruga koja su se preklapala.Frendica (i sve ostalo)mi je izgledala kao picassova slika.K tome sam osjećala i neku čudnu odvojenost od okoline-kužim kaj se dešava i kaj mi pričaju ali me se to ne tiče,neki osjećaj udaljavanja kao da ću svaki trenutak odletjeti negdje drugdje....ne pijem,ne drogiram se,nemam tumor u glavi....samo me zanima jel se nekome dešava ovakav pogled"kroz vodu"(molim bez gluposti poput"posjeti okulistu"!)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 05, 2006 11:26 am 
Član foruma

petra je napisao/la:
..samo me zanima jel se nekome dešava ovakav pogled"kroz vodu"(molim bez gluposti poput"posjeti okulistu"!)

Posjeti okulTistu :lol: Znalo mi se par puta dogoditi ali u fazi budjenja. Uvjeren sam da se radi o preklapanju denziteta.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 05, 2006 3:40 pm 
Administrator

Citat:
Uvjeren sam da se radi o preklapanju denziteta.

Hehe... bleedthrough ili možda "pucanje" matrice, dejavu, svjesno/nesvjesno izlaženje iz vremensko-prostorne točke...?

Možda si samo došla do "granice" realiteta. Točka u kojoj počinje neki drugi. Čini se da se frekvencije polako počinju - približavati... bit će VESELO kad se izjednače!

Preklapanje realieta... uh, uh... zbilja će biti čudnih stvari!!!

Dakle, izgleda da je val jako, jako "blizu". Dešavaju se predrezonancije...

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 05, 2006 3:44 pm 
Član foruma

Šta se više naša frekfrencija povećava, to naši prijatelji illuminati više pritiskaju, pitam se gdje će to sve puknit.....
S znanstvenog gledišta je za mene ovo potvrđeno jer sam sluša da se zemlja približava centru galaksije koji vibrira na višim 3d frekfrencijama zbog supermasivne crne rupe koja se nalazi u centru i dokazano je čak znanstveno da to djeluje na zemlju, tako nama ne dolazi val nego mi dolazimo bliže centru galaksije.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 05, 2006 3:53 pm 
Administrator

Pa da. Prirodno je da na Zemlju djeluje naše Sunce. Onda i na naše Sunce djeluje to centralno, ili crna rupa... štogod bilo... dakle, ono djeluje i na Zemlju i sve ostalo u našoj galaksiji. Kad se sve vrti oko toga.

Cijela galaksija je jedan veliki, živi organizam koji djeluje kako djeluje ( na raznim nivoima naravno drugačije... ). To je sistem u kojemu su podsistemi, u kojima su opet - podsistemi... i tako to...

Ciklus u ciklusu, u kojem je opet podciklus... u kojem je manji ciklus...

Sve se odvija cirkularno ( u krug ). U mnogim sistemima.
Citat:
tako nama ne dolazi val nego mi dolazimo bliže centru galaksije.

... što je s naše referentne točke gledišta ista stvar. Ako u svemiru nešto ide prema nečem drugom, onda to za ono drugo znači da se stvar PRIBLIŽAVA. Nije ni bitno jel Sunce ide prema Zemlji ili Zemlja prema Suncu... ako će Zemlja biti spržena ( ovo je samo primjer, ne kažem da će to biti, kako nas konvencionalna znanost učila ).

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 05, 2006 6:14 pm 
Član foruma

Evo i ove silne poplave po Evropi i druge intenzivne klimatske promjene koje se učestalo dešavaju u poslednje vrijeme su sigurno uzrokovane skorašnjim dolaskom "vala" (ili kako god to neko drugi nazivao), pa na kraju to možemo i sami osjetiti, osjeća li neko da će se uskoro (ovo uskoro je relativno) desiti nešto jako bitno na globalnom planu?

Btw jel neko čuo za tornado koji je protutnjao prije par dana u Njemačkoj, mislim negdje oko Hamburga, nisam siguran?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 05, 2006 6:43 pm 
Administrator

Da,da... Zemlja se priprema za tranziciju. Ona je spremna na svom nivou... a da li smo mi, ljudi, spremni... to ja vas pitam!

Oćemo...?

Ili nećemo...?

A mogli bi...

Hehe! Zašto ne!?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 05, 2006 6:46 pm 
Član foruma

Auh, onaj tko ne poznaje tehnologiju i ratovanje između ilum familija će to pridodati valu kao što će kršćani te događaje pridodati dolasku isusa.
Gospodo, to su ratovanja HAARP-om i drugim sranjima, po meni promjena frekfrencije na više nemože izazvati katastrofu uopće nego može samo poboljšati stanje na zemlji.

Auh....., to sa valom mi je stvarno počela bit dogma.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 05, 2006 7:21 pm 
Član foruma

GameDeveloper je napisao/la:
Auh, onaj tko ne poznaje tehnologiju i ratovanje između ilum familija će to pridodati valu kao što će kršćani te događaje pridodati dolasku isusa.
Gospodo, to su ratovanja HAARP-om i drugim sranjima, po meni promjena frekfrencije na više nemože izazvati katastrofu uopće nego može samo poboljšati stanje na zemlji.

Auh....., to sa valom mi je stvarno počela bit dogma.

Upravo... Game, doci cemo mi u 4D i to mozda jako skoro. I to u novu Zemlju koja se nece podvojiti, nego ce nas cekati - kada prodjemo kroz 5D :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 05, 2006 7:27 pm 
Član foruma

Nasao sam!

01-21-95

Q: (L) I want to know what this humming sound is that people are hearing all over this country? I mean people have been reporting hearing this intense humming sound that literally drives them crazy. There was a TV special on about this the other night. What is this humming and where is it coming from?

A: Increased EM waves in preparation for oncoming wave.

Q: (L) What is the source of this sound, I mean, where specifically, location-wise, is it coming from?

A: Cosmic.

Jack kako ide prevod?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri apr 05, 2006 8:31 pm 
Administrator

Citat:
Jack kako ide prevod?

Pa mislim da sam ovo već preveo... pošto je iz 1995.

Inače, napredujem, malo po malo... koliko mogu - idem. Nedavno sam imao i nekih drugih poslova za obaviti, pa sam morao malo usporiti.

Hehe, baš me ciljaju... ali neka... neće to dugo... hehe! Već vidim bezvezne poslove kojima me žele osipati... ali mogu bez problema reći - neću!

Dakle, uskoro nova sesija na forumu...

Vrh

Naslov: Re: Cudno zujanje?
PostPostano: uto maj 02, 2006 2:46 pm 
Član foruma

J.G. je napisao/la:
U zadnje vrijeme sam primjetio neko cudno zujanje u mojoj blizini, slicno visokonaponskim uredjajima, nesto kao kad ugasite one starinske televizore pa ucinu bzzzzzz.
Prvo sam mislio da je to ulicna rasvjeta, jer blizu stana mi je ulicna lampa, medjutim onda sam jednu vecer setao u prirodi gdje nije bilo nikakvih lampi i slicno i opet sam cuo to zujanje.
Isto kao i sada, a 2 su sata popodne usred bijelog dana, ni ulicna rasvjeta niti jedan drugi visokonaponski uredjaj sada sigurno ne rade.
Zujanje kao da ima nepravilni amplitudalni oblik, cas pojacava, cas smanjuje, pa malo prestane, pa se opet vrati...

Zanima me da li jos netko ima iskustva s tim ili mozda netko zna sta je to?

sudeci po onom susjednom topicu tebe sinko vec duze vremena otimaju sivi lol

salu na stranu i ja sam donedavno mogao cuti u svom stanu nekakvo cudno zujanje kojem nisam mogao odrediti izvor, u pitanju je bila objektivna pojava jer su ga i drugi uspjeli cuti, vrlo je tesko opisatri kvalitet tog zujanja
zna li netko nesto vise o tome

bthw. pokretacu topica bih preporucio da utvrdi dali je ovo zujanje objektivni dozivljaj ili ne jer ako je u pitanju subjektivan dozivljaj moze biti znacajan simptom kod rjesavanje misterije promjena na kozi

http://knightofthestorms.blogspot.com/

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 02, 2006 5:17 pm 
Član foruma

Deckard, kreatora topica bombardiraju ELF-ovima kao i sve vas na ovom forumu, samo neki su svjesni toga pa se to manifestira kao zvuk a neki nisu pa to ne čuju.
Šta se tiče otmica, ja sam 100 % siguran da svi na ovom forumu su otimani i poneki jako programirani.

Vrh

Naslov: Re: Cudno zujanje?
PostPostano: uto maj 02, 2006 6:20 pm 
Član foruma

Deckard je napisao/la:
J.G. je napisao/la:
U zadnje vrijeme sam primjetio neko cudno zujanje u mojoj blizini, slicno visokonaponskim uredjajima, nesto kao kad ugasite one starinske televizore pa ucinu bzzzzzz.
Prvo sam mislio da je to ulicna rasvjeta, jer blizu stana mi je ulicna lampa, medjutim onda sam jednu vecer setao u prirodi gdje nije bilo nikakvih lampi i slicno i opet sam cuo to zujanje.
Isto kao i sada, a 2 su sata popodne usred bijelog dana, ni ulicna rasvjeta niti jedan drugi visokonaponski uredjaj sada sigurno ne rade.
Zujanje kao da ima nepravilni amplitudalni oblik, cas pojacava, cas smanjuje, pa malo prestane, pa se opet vrati...

Zanima me da li jos netko ima iskustva s tim ili mozda netko zna sta je to?

bthw. pokretacu topica bih preporucio da utvrdi dali je ovo zujanje objektivni dozivljaj ili ne jer ako je u pitanju subjektivan dozivljaj moze biti znacajan simptom kod rjesavanje misterije promjena na kozi

mislim da je zujanje ipak produkt strujnog kabela koji povezuje okolne apartmane i kuce. Kad sam bio u setnji i cuo to zujanje, i tamo je provucen taj kabel za javnu rasvjetu samo sta nisu sve svijece radile te noci, tako da mislim da je to to.
I bolje nego da me otimaju.

pozdrav

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 02, 2006 7:10 pm 
Administrator

Citat:
Šta se tiče otmica, ja sam 100 % siguran da svi na ovom forumu su otimani i poneki jako programirani.

Citat:
Deckard, kreatora topica bombardiraju ELF-ovima kao i sve vas na ovom forumu,

Pošto si ti sa nama - znači da si i ti. Sam sebi skačeš "u grlo" s ovakvim izjavama.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 02, 2006 8:12 pm 
Član foruma

Deckard, kreatora topica bombardiraju ELF-ovima kao i sve vas na ovom forumu, samo neki su svjesni toga pa se to manifestira kao zvuk a neki nisu pa to ne čuju.

ovo su prilicno jake tvrdnje ajde budi ljubazan pa elaboriraj malo i imaj u vidu da sam ja totalni neznalica - procitao sam svega nekoliko knjiga i istrazio nekoliko web stranica,

obicno izgubim strpljenje sa tim otmicama ali sam sa zanimanjem procitao poruke kasiopejaca

sta je ELF za pocetak?

http://knightofthestorms.blogspot.com/

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto maj 02, 2006 11:52 pm 
Član foruma

Jack ja znam koje ja programe imam, znam kada ih iman i kako ih suzbiti, ja priznajem da ih iman, treba ih upoznati da bi ih sabotirali.
Uglavnom, deckard, ELF=Extreme Low Frequency.
Ta frekfrencija se koristi za programiranje ljudskih umova, radi se preko raznih satelita i odašiljača, cilj je napraviti depresivno stanovništvo......sklono samoubojstvima i psihičkim poremećajima....plan jest da nas totalno onesposobe da se nemožemo braniti.
Osim takvog elektromagnetskog programiranja, koristu se i ostala sredstva, kroz televiziju najviše....gdje šalju popriličan broj subliminalnih poruka.
Subliminalna poruka jest vrlo kratka poruka koju ti svjesno ne možeš primjetiti ali je primjeti tvoje podsvjesno....ta poruka te može navesti da učiniš nešto...ili te programirati.
Ako neželiš nikoga aktivirati ne spominji 3 puta zaredom nešto..., nemoj pisati iste brojeve ...tipa 1<>11 , ovo su 3 jedinice skupa ali sam odvojio ovim da nebi koga aktiviralo jer ovo um prihvaća kao jednu jedinicu i jedanaesticu, rađe napiši ovako kako sam ja napisao ako želiš reći koji ti se broj često ponavlja.
Ima još toga, ali pomalo proučavaj.
Ako te interesira programiranje, deprogramiranje i neke dublje stvari, tu ti je http://superzona.babaroga.org , osobno ne preporučujem odlazak tamo dok ne naučiš i savladaš osnovne stvari.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 03, 2006 10:27 am 
Član foruma

Sorry,GD ali ne mogu se složiti sa tvojom zadnjom rečenicom o tome da su svi na ovom forumu otimani- ja sam gotovo 100% uvjerena(doduše,nikad se ne zna) da nisam otimana.
To mi zvuči preuveličano,kao i tvrdnja da je 50% ljudi na zemlji OP(ja sam u svom životu srela možda četvoro ljudi koji su to,ali ni za njih ne mogu biti sigurna).
Programirani jesmo-čim upališ TV i vidiš par reklama već su te malo "obradili",čim te roditelji ili prijatelji iskritiziraju jer se ne ponašaš u skladu sa prihvaćenim normama i onda te programiraju,čim moraš pogaziti sebe da bi zadržao posao i onda te programiraju....koliko banalnih načina ima,ne bi im niti trebali ELF talasići da nas onesposobe.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri maj 03, 2006 12:33 pm 
Član foruma

Ovo je malo off-topic , Jack moze da premjesti ako ima slicna tema.
Svaki covjek je programiran na neki nacin samo iz okolnosti u kojima je proveo svoj zivot a da li ima nesto specificno u nekome to sigurno ne treba prihvatati od raznih "sarlatana" sa Interneta zdravo za gotovo.
Netko moze da ti kaze da ako pojedes jabuku ima neki program da se aktivira u tebi i ljudska podsvijest je takva da ces svaki put kad jedes jabuku poceti da razmisljas , sto ce se sada desiti ? Nekome posije pete pojedene jabuke moze postati i doista lose i da pocnu da izlaze neke negativne emocije iz podsvijesti. Isto je i sa brojevima, raznim simbolima i rijecima. Od svega se moze napraviti realnost , pa prije nego sto povjerujes u nesto i stavis se na operacioni sto raznim amaterima, upoznaj sebe. Sugestija je veoma mocno oruzje koja i od najnormalnije osobe moze napraviti psihickog bolesnika jer djeluje po specificnim osobinama ljudske podsvijesti kojoj svaki covjek podlijeze a to ne znaci da te je netko programirao da kad pojedes jabuku da dignes sebe u zrak.
Sve sekte se koriste sa moci sugestije da od svojih clanova naprave ovce i nekad vrlo inteligenti i razumni ljudi zavrse tamo.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 63 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.