Haha, Euzebije!!! Legenda si... ma uopće nije bitno jel izostaviš koje slovo - glavno da se razumije, hehe!
Citat:
Sve što kažeš je na mjestu Jack osim u ovome.Citram:
-------------------------------------------------------------------------------------
SVI entiteti su JEDNAKO važni u univerzumu. Kako to još ljudi ne shvaćaju?
-------------------------------------------------------------------------------------
Moje osobno mišljenje je da smo mi mnogo moćniji od ostalih entiteta u svemiru jer smo kraecije vrhunskog bića stoga bih rekao da smo mi ipak najvažniji.
Zbog nas su mnogi u strahu i oko nas se lome koplja na svemirskim
viječima.Ako nas puste da se razvijamo do svojih krajnjih mogučnosti veoma je lako da zavladamo svemirom.
Ali to su već nijanse zapažanja i nije vrijedno daljnjih komentara.
Mi jesmo moćniji od mnogih, ali nismo najmoćniji jer bi bili na višim nivoima svijesti tada. Mislim da imamo samo dobre potencijale, ali rad još nismo izvršili. Kao 100-tonska stijena na vrhu brda koja mirno još stoji... i čeka da "padne" i obavi rad. Razlika između potencijalne i kinetičke energije, kao recimo jedna od analogija slučaja.
Nadalje, ako si moćan, u generalnom pogledu, opet si isto važan kao i drugi, "ispod" tebe. Ali, ako imaš entitete "ispod" sebe, znači da si OPS polariteta. Dakle, čovjek je isto važan kao i jedan Reptil, koliko god to sad nama "frustrirajuće" izgledalo. Ili jedan cvijet, mačak ili svinja koju ćemo upravo zaklati i pojesti!
Čekaj... VLADATI...??? Hm... ovo mi je jako OPS... pa ako si duhovno razvijen, ne trebaš vladati ikim... mislim da je to čisto noramlno za OPD polaritet. Kod njega nemaš nikakvo vladanje drugima. Vladaš svojom sviješću... haha, ako i njome... tko zna?!
A to da se radi nas nešto lomi u svemiru... mislim da smo jake potencijalne baterije i da se bore oko toga tko će nas izrabljivati... a mi se sami moramo izbaviti iz uloga baterija. Mogu nam možda pomoći OPD entiteti, ali mi sami moramo imati svoju slobodnu volju da se odlučimo izbaviti iz ovog okruženja.
@ Baron:
Odlično, jako dobar post. Neke sitnice da samo komentar bacim...
Citat:
Sa moje tacke gledista, najcistije I najpostenije klanjanje Tvorcu.
Nikakvom Tvorcu se ne treba klanjati. MI smo TVORAC. Dio njega. Kad se nekom klanjaš, u biti se klanjaš SEBI, a to je obožavanje SEBE, iliti jako OPS naboj... a dalje zaključimo što slijedi iz iz toga.
Citat:
Da li moze neko da mi napise I kaze u cemu je problem?
U ljudskoj gluposti i sprečavanju želje za napretkom svijesti. U biti - u našim vlastitim mozgovima. Načini razmišljanja. Misaone forme. To.
Citat:
ja ne vidjo ni jednog greysa a ni reptile da je kulturno obucen!?
Ako je u pitanju civilizacija, bar smo po tome ispred njih.
Pa ko da je bitno kako si "obučen"?! Pa to je samo iluzija. Boli me ona stvar jel ćeš se ti obuć u odijelo od 1000 eura ili ćeš doć u majci za 5 kn i hlačama kupljenim kod najjeftinijeg Kineza. Odijelo NE čini čovjeka. Ipak. Moš bit đubre u odijelu ili plemenit čovjek u trenirci s placa. Ili gol... boli me ona stvar.
Pa ljudska svijest nema veze s "modom" i Armanijem... to je samo glupo isfuravanje. Ali - tko voli nek izvoli. Sivi i Reptili mogu imati varijabilni fizički izgled - pa im se nije teško "obući" u bilo koje "odijelo". Razumiješ sad? Mogu ti se pojaviti ispred nosa kao prosjak ili kao najbogatije obučen čovjek.
Citat:
ali pisem ono kako razmisljam.
Odlično! Iskreno. Najbolje! Najbolji pokazatelj!
Citat:
Razmisljam o jednoj stvari, a to je da li smo vrsta iz eksperimenta
Vrlo vjerojatno. S obzirom na sve što smo dosad saznali.
Citat:
Da li uopste imamo dusu?
???????? Pa mi smo ONA!!! Mislim da to svatko osjeća u sebi... zapravo, MI osjećamo materijalno tijelo u kojem JESMO!!!
Citat:
Da li nam je namjerno predana na raspolaganje, ili isto greskom usadjen u nas, pa nas sada istrazuju i pokusavaju da nam je uzmu
Nenene... tu si "malo zalutao". NAMA je namjerno predano TIJELO na raspolaganje, jesmo li ili nismo greškom ušli u njih... najčešće svojevoljno. I naravno... kako ti netko može uzeti dušu - kad si ti ONA??? Jedino ti mogu uzrokovati prestanak funkcioniranja materijalnog tijela, ali "what th e fu..k", tebe ne mogu niti ubiti, niti uzeti... ti si DUŠA. Možeš se ponovo inkarnirati u neko materijalno tijelo, tj. novi nositelj. Jes da si opet neka mala beba... ali... sve su lekcije, zar ne?