Dobro, neću nikoga ni braniti ni napadati, već bi samo htio reći da ako nešto vrijedi za 1000000 ljudi, ne mora vrijediti i za 1000001. Svatko ima neku svoju "frekvenciju" prema van, pa mu neke stvari "pašu", a neke ne.
Opet - stvar osobnog izbora.
GameDeveloper, ma hvala, znam da tamo ima svakakvih dobrih stvari, frend mi je dao kodove otključavanja od tetre kad ovaj još ni nije imao stranicu, već mu je slao stvari na mail. Sad nije ni bitno - ima to sve na stranicama. Stvari rade, ali se prvo ljudi trebaju pripremiti za to. Ne mogu se preskakati nivoi svijesti. U biti mogu - ali si onda kao u "minskom polju". Jebiga, jako je rizično, jer ako nemaš uopće ni pomisli što je, kako bi uopće moglo biti, tko je... bla,bla... jako si otvoren raznim silama jer si u njihovom sistemu sa znanjem samo ovog sistema, a to nebi preporučio osim za ekstremne avanturiste.
Ali, ako se čovjek gradi, prikuplja i primjenjuje znanje, to je svakako najprirodniji put. Neznam da li uopće postoje prečice ( shortcuts )???
Zato se trudim pomoći i ljudima ovdje, koji se tek uče i počinju shvaćati probleme matrice i naše okoline. Ok je naučiti stvar za sebe, otići na viši stupanj, dotaknuti neopisivo za ovaj 3D... ali meni je "u srcu" i dati ljudima da to nauče, malo ih čak i potaknuti na to i pomoći oko svega toga. U redu je ako želiš sam ( ili s jako malom grupom ljudi ) ići dalje, to je dobar osobni izbor. Ali neki imaju zadatke i da pomognu ljudima koji su izvan tih granica. Znaš da u ratu nikad ne ostavljamo ranjenike na bojištu...
Mislim da bi se trebali svi povezati, s tamošnjeg foruma i ovaj - ali da svi imamo razumijevanja prema drugima - pa nitko nije niti najgluplji niti najpametniji - uvijek ima ljudi koji su na raznim stupnjevima svijesti.
Dakle, ako ima što zanimljivo za pomoći, daj link copy-pastaj, pročitat će ljudi koji su spremni...
Hvala svima unaprijed!!!