Sada je: pet maj 02, 2025 4:29 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 23 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub mar 21, 2009 12:34 pm 
Član foruma

Elektronsko zvonce, standardno.
Da je mehanichko bio bih ponosan na samog sebe ;p

Pominjao mi je kolega neku slichnu mogucnost, ali se to svejedno retko kome deshava. Jednostavno nisam siguran da li je to (para)normalno. Moguce je da je moj bioelektrichni naboj malko jachi od obichnog pa da to utiche tako na neke "granichne" sluchajeve". Inache imam jednu "paranormalnu" sposobnost - mogu da lechim bioenergijom. Mozda je povezano.

A radio prijemnici kako koji. Nekad shushte i gubi se signal(bez obzira gde da stojim),nekad ga pojachavam poput antene, nekada odbijaju da se upale nekad rade normalno.. Nema nekog pravila, ni za shta. Bukvalno kao da neki aparati u mom prisustvu ponekad dobiju slobodnu volju :P. U vojsci treba da sluzhim kao radio-telegrafista..jadna im majka hahahahahahaha :D

Postoji jedna ulichna sijalica koja je u glavnom ugashena, ili bar jedva radi. Stabilizuje se i upali kad joj se priblizhim na 35-40 metara, i kad se udaljim 2isto toliko od nje - ponovo se gasi. U oko 40% sluchajeva bude tako. Radio sam sa nekim prijateljima testove, naizmenichno smo prolazili ispod nje da vidimo kako ce reagovati, i tako je reagovala samo na mene.. a eksperiment smo ponavljali nekoliko puta tako da nema shanse da je koincidencija. To bih mozhda i mogao da snimim, pokushatju to kad budem ponovo otputovao za to mesto.

Najcesce mi se dogadja to sa svetlima, ovo drugo redje ali je ipak prisutno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 21, 2009 1:08 pm 
Član foruma

Citat:
Moguce je da je moj bioelektrichni naboj malko jachi od obichnog pa da to utiche tako na neke "granichne" sluchajeve".

Moguće,mada iz mog iskustva ovo s zvoncem nije tako rijetko.
Predložio bih ti jedan "znanstveni" pristup kod ispitivanja tih pojava,što znači da moraš isključiti svaku slučajnost.Što znači raditi pokuse u slučajnim vremenima i točno bilježiti ta vremena,pa onda kad prođe prijatelj....i to sve više puta :(
Ovo s sijalicom bi morao mjeriti njezino vrijeme kad ostali ljudi prolaze ispod nje(znači neki duži period mjeriš samo to),pa onda ti,na duži period itd...
Naravno to sve ako zaista želiš znati što se događa a ne lagati sam sebe. :thumbup:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 21, 2009 4:24 pm 
Član foruma

Ne pada mi na pamet da se samozavaravam..
Tako sam neshto i radio, samo nisam u mogucnosti da bash stojim u toj ulici i belezhim reakcije na druge ljude. Ovo sa vremenom ti nije losha ideja, probacu jednom oko 4 ujutru. Inache smo taj ekspriment radili oko 22-01h, tada smo obichno lunjali napolju :).I ponovljen je vise puta, chak i sa ljudima koji su isli sa nama a nisu znali o chemu je rech..tada bih namerno zaostao da "vezem pertlu" il nesto slicno, da vidim shta ce se desiti.

Temu sam otvorio jer mislim da svi koji gledaju mogu da primete tako neke chudne i paradoksalne dogadjaje... Ne samo zbog ovoga, ako ima neko neshto drugo nek dodaje :). Chisto da se zna.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 23 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.