Elektronsko zvonce, standardno.
Da je mehanichko bio bih ponosan na samog sebe ;p
Pominjao mi je kolega neku slichnu mogucnost, ali se to svejedno retko kome deshava. Jednostavno nisam siguran da li je to (para)normalno. Moguce je da je moj bioelektrichni naboj malko jachi od obichnog pa da to utiche tako na neke "granichne" sluchajeve". Inache imam jednu "paranormalnu" sposobnost - mogu da lechim bioenergijom. Mozda je povezano.
A radio prijemnici kako koji. Nekad shushte i gubi se signal(bez obzira gde da stojim),nekad ga pojachavam poput antene, nekada odbijaju da se upale nekad rade normalno.. Nema nekog pravila, ni za shta. Bukvalno kao da neki aparati u mom prisustvu ponekad dobiju slobodnu volju

. U vojsci treba da sluzhim kao radio-telegrafista..jadna im majka hahahahahahaha
Postoji jedna ulichna sijalica koja je u glavnom ugashena, ili bar jedva radi. Stabilizuje se i upali kad joj se priblizhim na 35-40 metara, i kad se udaljim 2isto toliko od nje - ponovo se gasi. U oko 40% sluchajeva bude tako. Radio sam sa nekim prijateljima testove, naizmenichno smo prolazili ispod nje da vidimo kako ce reagovati, i tako je reagovala samo na mene.. a eksperiment smo ponavljali nekoliko puta tako da nema shanse da je koincidencija. To bih mozhda i mogao da snimim, pokushatju to kad budem ponovo otputovao za to mesto.
Najcesce mi se dogadja to sa svetlima, ovo drugo redje ali je ipak prisutno.