Sada je: pet maj 02, 2025 3:19 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 37 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet mar 06, 2009 10:50 am 
@charleston - More :D Kaes vidis da ih ima puno i u mome tekstu hahaha! Shit lol :mrgreen: :twisted:

@administratori - dal bi ste se slozili da kad se digne ova stvar, da se na site-u ugradi jedan link na forum u glavnom meniu i da vodi na ovaj forum. Mislim da je to okay jer sa sto vise strana dolaze ljudi, veca mogucnost za vecom posjetom kao i vise korisnika. Vidite pa recite nesto :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 06, 2009 11:48 am 
Administrator

Of kors... linkovi uvijek dobrodošli!

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 06, 2009 12:29 pm 
Hehehe.... More more :)

No moram rec da citanje svakakavih vijesti, samo subliminarce vidjam... Mama mila... Nasta je ovaj svijet spao...

Eo nekakvog napretka... nije puno al stavljam kako stvari idu...

EDITED:

Dodao novi, poceo se gubit po malo...

http://www.2shared.com/file/5016529/2cf ... tpage.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 06, 2009 4:37 pm 
isključen/a

Vidim da si tamo negde napisao o nekom forumu koji je "normalan".
Ako mislis na ovaj forum, ja ga ne bih smatrao normalnim. U danasnje vreme je normalno ono sto misli vecina, a ljudi na ovom forumu ne misle kao vecina. :mrgreen: :mrgreen:

Ovo je samo neka analiza. Mozda neki drugi opis, umesto normalno, vise odgovara za ovaj forum.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet mar 06, 2009 4:42 pm 
Cuj, to opet ovisi o onome sta je tebi normalno :) Ja ne gledam vecinu jer znam tko vlada vecinom pa onda :) Meni je galaksija normalan forum, doduse jedini kojeg cijenim u hrv te di sam regan tako da ... Ovisi kako na stvari gledas :)

Ipak je cilj ovog website-a tamo da razdrma malo sve u 16 i zapapri svima kroz salu na neki bolestan nacin. Bo... Cudna spika mi je u glavi :D

No hebes sad tekst. Ovo je samo design. Tekst ce se mijenjat svakako svukuda i tko zna sta ce pisat tako da...

Eo dodao jos nesto... Dosta mi za danas... Glava mi vec puca od sveg ovog.

http://www.2shared.com/file/5016732/a1b ... tpage.html

Ne ne svidja mi se design kao ni postavljena ideja. Bem ti ja ovakve ideje. Gremo ka social network news servisu a ne prdariji kao sto su obicni dnevnici... Baaa TREBA MI DESIGNER JOJ! haha. Phizda mather. Place mi se lol.

Evo novijeg page-a. Malo ipak realističnijeg. No najviše mi se footer sviđa.

http://www.2shared.com/file/5023573/c12 ... e-new.html

p.s. obecajem da vise necu mijenjat design ovog page-a haha.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 07, 2009 7:03 pm 
Administrator

Dizajn je super - sad se treba fokusirati na sadržaj !!! =D> =D> =D>

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 07, 2009 7:18 pm 
Lol to je page 1 od cca 20 xD Cek cek cek... No da dobro si ipak rekao, sad ipak treba dokumentacija toga kakav ce sadrzaj biti... Ipak ima nade za mene Jack kazesh haha...

Okay ekipo ja sam ovako razmisljao. Da se biraju vijesti sa recimo scott ( te mnostva drugih koje vi znate a ja ne znam jer ne citam alternativne novine za sada... jet :S ), da se svrlja po dnevnik.hr, rtl.hr, cnn i ostalim pizdarijama i trazi sa cime ubit muvu.

Dalje... Da ipak sve ostane na tome da u sustini mi pisemo vijesti koje eto smo spoznali, saznali ili kakogod. Isto tako da svaka ta vijest moze biti rastegnuta na vise autora tj. da postoje pod vijesti neke vijesti odnosno vise verzija vijesti. Mislim da je to itekako bitno.

Uglavnom... Blok sistema momenalan. Sta vi kazete? Sta dodat, sta maknut po vama?

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 08, 2009 7:15 pm 
Član foruma

mogli bi dodat ovaj citat iz Matrixa...premoćan je.
Citat:
- Ti si došao ovamo jer ti znaš nešto. To što ti znaš, ti ne možeš da objasniš, ali ti to osjećaš. Ti si osjećao cijeli svoj život da nešto nije u redu sa ovim svijetom. Ti ne znaš šta je to, ali taj osećaj je stalno tu kao trn u tvojoj glavi, koji te ponekad izluđuje. Taj te je osjećaj i doveo do mene. Da li znaš o čemu pričam?

- O matriksu?

- Da li ti znaš šta je to? Matriks je svuda, svuda oko nas. Čak i sada, u ovoj sobi. Možeš da ga vidiš i kad gledaš kroz prozor ili kad upališ televizor. Možeš da ga osjetiš kad ideš na posao, u crkvu, ili kad plaćaš porez. To je svijet koji koji je prevučen ispred tvojih očiju da bi te učinio slijepim, nesposobnim da vidiš istinu.

- Koju istinu?

- Da si ti samo jedan rob. Kao i svi ostali, ti si se rodio u zatvoru, u zatvoru bez mirisa i okusa, kojeg ne možeš da opipaš, to je zatvor namjenjen za tvoju svijest. Nažalost, nikome se ne može da objasni šta je to matriks, ti to moraš sam da vidiš.

- Ja sada pokušavam da oslobodim tvoj um, međutim, ja mogu samo da ti pokažem vrata. Ti si taj koji će morati da prođe kroz njih.

dobro se uklapa u uvod o ratu, gladi, neimaštini i patnji...pa možda nekom dođe u glavu da to sve ne mora biti tako, tj. da nije slučajno tako nego da netko želi da bude tako.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 09, 2009 7:36 am 
I uvjek iznova Matrix me fascinira. Ne znam sta da mislim o tom filmu no sve vise i vise mi taj film nekako smrdi na nekakvu verziju generalne istine sto se nas tice. Samo sto filmovima ne vjerujem ni rijeci jer eto, no matrix mi je ... ne znam

Moglo bi i tako nesto.

Dodao sam task manager tako da se moze pratit i radit stvari na jednom mjestu a da to isto bude kompatibilno sa zadatkom. Na forumu mozemo pisat stvari a tamo dodavat taskove i dokumente te koristit isti kao arhivu.

Svi koji se zele aktivno pridruzit neka mi na moj email
nevio@includeai.com ili na pm posalju svoj email tako da ih mogu dodat u projekat.

Inace koristim http://huddle.net kao workspace manager.

Jack, kakav bi tekst bolje pasao za front ( start ) page po tebi?

A da malo pokupimo foru i napisemo

Ti si došao ovamo jer ti znaš nešto. To što ti znaš, ti ne možeš da objasniš, ali ti to osjeæaš. Ti si osjeæao cijeli svoj život da nešto nije u redu sa ovim svijetom. Ti ne znaš šta je to, ali taj oseæaj je stalno tu kao trn u tvojoj glavi, koji te ponekad izluðuje. Taj te je osjeæaj i doveo do nas. Da li znaš o èemu prièamo?

ili nesto ovog smisla. Kratko, jednostavno.

Inace, kupljena domena biti ce down sa samo linkom na ovaj forum dokle se stvar ne napravi... Onda eto ce se dignut lol. Kakva recenica i zakljucak.

Inace, test stvar, development stvar, ovdje ce biti postavljena/
http://childrenized.shootid.com/
Ovog momenta nema nista, do kraja dana mislim da ce prvi page biti gore.

Uh sam brz... gore je. Nadam se da nema toliko gresaka... Well I hope.
Vi koji vistu koristite trebalo bi vam biti odlicno dok ostali, mislim da je okay. Ak vidite da se nesto raspada , pliz, screenshot i upload da vidim.

Thanks.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon mar 09, 2009 11:53 pm 
Administrator

Pa ok je, uvodni tekst, a i izgled.

Pod XP sve ok radi... bar na Firefoxu... IE nisam isprobao...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 10, 2009 7:57 am 
Great znaci nema gresaka.. huh...

Uglavnom krenuo sam pisat dokumentaciju po malo i slagat design. Vako...

Dokumentacija - prvih 15 stranica
http://www.2shared.com/file/5046571/97b ... d_v10.html

Izgled
http://www.2shared.com/file/5046586/8e4 ... unein.html

Meni (opcije) cu morat promijenit kao sto cu i mijenjat jos dosta toga no eto prva jucer navecer da nesto napravim da ne stoji.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 19, 2009 11:40 am 
Član foruma

Motjna ideja, podrzavam 100%.

Problem je taj sto se jedna vest moze obraditi sa najmanje 10 razliciti tacaka gledista. Za koju se odluciti?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet mar 19, 2009 12:58 pm 
da zato sam i mislio kad sam rekao ono pod vise podvijesti vijesti da bude bas iz tog razloga u koliko netko ima drugaciji pogled a volje za pisat da napise. No onda ona koja je najvise tj. najbolje odcijenjena od nas korisnika ide kao nosac grupe vijesti tj. group holder pa je na frontu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub mar 28, 2009 10:40 pm 
Backend
.................................................

- dizajn rijesen
- Grupe korisnika
- Korisnici

Sad idem na pageve, aplikacije.

ETA do backend ( administracije ) beta release-a cca mjesec dana.

Onda udri mile rodjo i fronend ( website ) lol

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 12:33 am 
Početnik

Super ideja. Samo naprijed :wink: =D> :wink: =D> :mrgreen: #-o

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned mar 29, 2009 7:03 pm 
Bemu neda mi se cekat jos par mjeseci da to napravim.. Khmm THE SEEEEEECREEEEEETTT! TT! T! Grrrrr lol.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto mar 31, 2009 10:30 am 
Trebala bi mi pomoc nekog humanog designera ako je zainteresiran. Ja sam spalio i relativno odustao od design-a ovoga. Ne mogu se pomirit sa cinjenicom da je design dobar. Mora bit savrsen. No anyway, platit cu ga ako ce to biti potrebno i ako nema druge.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 37 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.