Sada je: pet maj 02, 2025 3:15 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 24 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: ned okt 05, 2008 4:52 pm 
Član foruma

bad.ass,da ne bude "obecanje,ludom radovanje"!

"Ali:ili nam zivot nesto novo nosi,
a dusa nam znaci jedan stepen vise,
nebu,sto visoko,zvezdano,mirise,
il nek i nas i pesme, i Itaku,i sve,
djavo nosi."

Eto,da nastavim sa narecenim pjesnikom.A podsetiti se i "Pobratimstva lica u svemiru".A da se preselimo u "poetski kutak",smislenije je!Ovo o nacijama dosadno,bre!

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned okt 12, 2008 12:13 am 
Član foruma

nat je napisao/la:
Faaip de Oiad je napisao/la:
Nacije ne postoje. To su umjetne tvorevine granica i jezika koje onda programiraju ljude da se ponašaju kao čopor.

Vrijednost čovjeka je proporcionalna mjeri u kojoj se oslobodio čoporskog razmišljanja.

Tako je.
nazalost,
chak i oni koji to dobro znaju,
ponekad se zaborave
uzareni praznom prichom
i odrade program jednim pritiskom dugmeta
ko kafe-mati

Je li to govoriš o sebi, o meni, obojici ili nekom trećem?

8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned okt 12, 2008 1:54 am 
Član foruma

nat je napisao/la:
Nacije ne postoje. To su umjetne tvorevine granica i jezika koje onda programiraju ljude da se ponašaju kao čopor.

Vrijednost čovjeka je proporcionalna mjeri u kojoj se oslobodio čoporskog razmišljanja.

Tako je.
nazalost,
chak i oni koji to dobro znaju,
ponekad se zaborave
uzareni praznom prichom
i odrade program jednim pritiskom dugmeta
ko kafe-mati

Je li to govoriš o sebi, o meni, obojici ili nekom trećem?

8)

o sebi sam o tome rekao vec ovde,da ne ponavljam:
http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?t=1867&start=20
o tebi,ne bih mogao,to ipak najbolje svako za sebe zna dokle je stigao sa deprogramiranjem 8)
a i nema potrebe,ali ti je ovo vec neki put da se zbog nechega u mojim rechima osetish pozvanim i prozvanim,da li su pitanju tvoje pretpostavke kad chitash moje rechi ili neshto drugo,trece, ko zna?
pa evo kad vec imash potrebe ,
a i ove teme kao ova,i ova koju sam linkao i one dve obrisane,iako i tebi i meni deluju tragikomichno,nekim ljudima se zaista kad razmishljaju o takvim temama,sasvim suzi percepcija,pa vide napad gde ga nema,ili ne vide kritiku gde je ima a nadju je i u pohvali,eto bash kao u linkanoj temi,;
tako da je to osetljivo, pa bolje da ti odgovorim :D ,
unutra u sebi ti najbolje znash,
a ovako pojavno,dakle rechima shta i kako pishesh ovde na forumu
delujesh poprilichno deprogramirano :thumbup: :D
dakle,nisam o tebi prichao,prichao sam opshte,o fenomenu da neki ljudi sa percepcijom proshirenom na sve ovo shto na forumu prichamo,od multidimenzionalnosti i kosmosa i nas samih,do duhovnosti kao izvora i sushtine nasheg postojanja itd.......... na ovakvim "nacionalnim" temama padaju u choporski mod mi,vi,oni,nashi,njihovi,krava od komshije,blabla..navijachi...bla,bla...ko je bolji,ko je kriv, bla bla,ko kome i zashto zavidi,itd...
a svi znamo da je sve to svejedno jer je Sve Jedno :love3:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet dec 12, 2008 7:58 pm 
Početnik

Citat:
Jack987 je napisao/la:
Srbi, Hrvati, Turci... i sve druge "ljudske podjele" su samo velike iluzije i služe za manipulaciju čovječanstva.

Crni, bijeli, žuti... isto... sve manipulacija... oni s velikim pimpekom, oni s malim... isto manipulacija... oni sa "pedigreom" i oni bez... isto - ISTA MANIPULACIJA! #-o

Svi smo mi LJUDI i svi smo mi RAZLIČITI(sto ljudi,sto čudi)i kao takvi smo jedinstveni i vrijedni tako da niko nikoga nebi trebao smatrati manje vrijednim(osim možda psihopate,ako ih možeš prepoznat).

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 24 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju.