Sada je: pet maj 02, 2025 3:27 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 38 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet jul 04, 2008 9:38 am 
Član foruma

Apollo da slažem se sa tobom. Sport jeste jedan vid fizičkog pražnjenja koji dosta pomaže da se fizičko telo oslobodi od besa. A da li si ikada probao da se posle sporta dobro isplačeš? Ja jesam i mogu ti reći da se posle takvog "treninga" osećam istinski zadovoljno. Ne znam da li si primetio da kad god neka osoba plače taj plač se na kraju pretvori u osmeh a taj osmeh je znak da ti se duša pročistila.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jul 05, 2008 5:57 pm 
Član foruma

SandraDi , ne brini , samo sam se šalio:P
Apolo , sport doro dođe za izbaciti agresiju i negativnu energiju iz tijela ali tmislim da to ipak nije dovoljno. Ja bih rekao da prave suze dolaze ravno iz srca i da te pročiste emotivno a to se ne može postići ni najžešćim udaranjem boksačke vreće.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub jul 05, 2008 10:38 pm 
Član foruma

Ja sam sad malo plakala na putu do doma, jer sam osjetila ljubav prema prijateljici koja zapostavlja druge ljude. Spoznala sam da samoća njezin put do razvijanja svijesti i prihvatila sam ju kao takvu. =D> :queen:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 06, 2008 12:44 am 
Član foruma

Heh ja ne udaram boksačku vreću, već plešem odnosno break-am :)

Nabolji lijek za duševne probleme je razgovor s osobom koja vam mnogo znači. A sad da plakanjem izbacim negativne emocije... dogodilo mi se par puta. Svaki puta isti razlog. "Ona." Nadam se da je jasno. I svaki puta si obećam da mi se to više neće dogoditi, ali srce je zaista jače od uma.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 06, 2008 11:59 am 
Član foruma

A šta ti je ona napravila? :love11: :love9: :love5:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 06, 2008 12:20 pm 
Član foruma

Slomila mi je srce, ali mi je zato otvorila oči.

:wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 06, 2008 1:07 pm 
Član foruma

jucer me osoba u koju sam polagao dosta povjerenja i nade...povrijedila moje povjerenje...iznevjerila me..:(

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 06, 2008 1:25 pm 
Član foruma

Apollo je napisao/la:
Slomila mi je srce, ali mi je zato otvorila oči.

:wink:

slomi i ti njoj. Fizički \:D/

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned jul 06, 2008 5:43 pm 
Administrator

Što te ne ubije - ojača te!

:mrgreen: :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jul 21, 2008 8:32 pm 
Član foruma

Citat:
eto baš sam slučajno naletio na ovu temu. nedavno mi se dogodilo da sam plakao u snu.u snu sam vidio osobu koju sam nedavno izgubio i isplako joj se u krilu kako ne bi mogao ni u stvarnosti. zaista je bilo čudno iskustvo pitam se jeli itko doživio što slično.

Meni se isto dogadilo da sam plakala u snu ali sto je najcudnije: kad sam se probudila nastavila sam osjecati tugu iz sna i nastavila sam plakati. A lice mi je bilo mokro cim sam se probudila. Znaci da nisam samo plakala u snu nego sam istovremeno stvarno plakala.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 22, 2008 2:14 am 
Član foruma

Pitate se što radim na forumu u 3 ujutro ( CET )? Plačem... mislim, teška prehlada, curenje iz nosa, plakanje ( ne znam od čega, valjda ok muke ) i to... ne mogu normalno niti razmišljati pa ne sudjelujem u raspravama ... joj mislim da nisam nikad imao ovakvu prehladu, dođe mi da se stvarno rasplačem.

#-o

Pomogao bi svaki savjet protiv prehlade :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto jul 22, 2008 2:36 am 
Član foruma

čim ti se malo smiri ta prehlada , ako si blizu mora skoči u more i otplivaj malo. sada je more nešto hladnije tako da je savršeno za liječenj prehlade:)
ne šalim se mislim ozbiljno , tako ja radim i djeluje bolje nego da bolujem kod kuće

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub okt 11, 2008 2:30 am 
Moderator

Nedavno sam spozao da je plakanje prirodna rekapitulacija "po hitnom postupku".

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned okt 12, 2008 12:18 pm 
Član foruma

i ja sam takva... evo recimo http://www.youtube.com/watch?v=zzFkmg7fTYY slusam ovu glazbu i placem LOL :lol:
skinula sam si namjerno album cijeli da ga poslusam... plakala sam prvih 10 puta, sve dok nisam prestala... sjecam se kad je to pocelo... kad sam imala oko 10 god..samo me je znalo zapljusnuti odjednom velika bujica emocija cim bi usla u to neko "meditativno stanje", znas ono kad se legnes na travu i opustis i ne mislis na nista
Sad sam skuzila da svaki put cim se malo opustim placem.. inace imala sam slican period kad se setam po cesti i vidim isto tako neku bakicu koja prosi i samo gro emocija me lupi i rasplacem se grozno. Mislim da sam dosta osjetljiva, pa sam to rijesila tako da doslovno zablokiram SVE EMOCIJE ... jer kad bi bila prava ja mislim da nebi prezivjela od ovoga sto vidim oko sebe sto se desava... osjetim bol u sebi kad vidim LJUDSKU NEPRAVDU...
...placem kad vidim i lijepe stvari, no za to znam zbog cega je... jer je to tako rijetko da je zalosno.

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto dec 30, 2008 3:13 am 
Član foruma

Citat:
i ja sam takva... evo recimo http://www.youtube.com/watch?v=zzFkmg7fTYY slusam ovu glazbu i placem LOL Laughing
skinula sam si namjerno album cijeli da ga poslusam... plakala sam prvih 10 puta, sve dok nisam prestala... sjecam se kad je to pocelo... kad sam imala oko 10 god..samo me je znalo zapljusnuti odjednom velika bujica emocija cim bi usla u to neko "meditativno stanje", znas ono kad se legnes na travu i opustis i ne mislis na nista
Sad sam skuzila da svaki put cim se malo opustim placem.. inace imala sam slican period kad se setam po cesti i vidim isto tako neku bakicu koja prosi i samo gro emocija me lupi i rasplacem se grozno. Mislim da sam dosta osjetljiva, pa sam to rijesila tako da doslovno zablokiram SVE EMOCIJE ... jer kad bi bila prava ja mislim da nebi prezivjela od ovoga sto vidim oko sebe sto se desava... osjetim bol u sebi kad vidim LJUDSKU NEPRAVDU...
...placem kad vidim i lijepe stvari, no za to znam zbog cega je... jer je to tako rijetko da je zalosno.

E bas to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sad sve rjede placem al opet ta "empatija" nikad ne nestaje.
Al koliko sam shvatila od svih tih suza i zalosti to je samo pocetak!! Neka vrsta prociscavanja!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet jan 01, 2009 4:30 pm 
Katrin je napisao/la:
Citat:
Katrin, a jel ti idu suze na oèi kad se smiješ?

Samo kada se stvarno dugo smijem.

Ali ja nisam previse emotivno vezana ni za sta, zapravo rekla bi da sam dosta hladna. Ali dodje mi da placem na stvarno cudne stvari. Na nesto sto uopce nema veze samnom nego s drugima. Tako da neznam kako da nebudem vezana za nesto sto me rastuzi kad nema veze samnom.

Katrin, evo ti nesto karikirano...

Zamisli sve sto si upoznala, sve sto si ikad vidjela, cula, osjetila, saznala kao jednu kuglu energije....
Sad zamisli da si ti jedna malena tockica te kugle :)

Sve je povezano sa tobom. Mi vi oni ono sve je to jedno... Svi smo mi jedno.

I ja isto placem na svaki drek, to se zove radost :) Neboj se biti radosna i sretna :) I ja isto tako se rasplacem na svaki drek. No ne rasplacem se na lose stvari, rasplacem se na dobre stvari :) Nema nista lose u tome, cisti se i dozvoli da se promijenis. izbaci strah :)

Eo recimo ova stvar: http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk
Mene lomi svaki puta no vise ne bas toliko, smirio sam se i opustio pa sam iz tog razloga prestao plakat no recimo, stvar je hebeno predivna za one koji je nisu culi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 05, 2009 6:06 pm 
Početnik

Nemoj da se jedis puno zbog toga :love12:

Ja sam vec navikla da to smatram predosecajem....cim pocnem da placem bez ikakvog razloga...ja znam da se nesto dogodilo nekome....bez obzira da li ja tu osobu poznajem licno ili ne!

Ja sam inace jak emotivac i cak tuzan film me rasplace....tako da probaj da u tome pronades smisao....da li se nekom nesto dogada...da li se dogodilo dobro ili lose....pokusaj da svatis to sto ti se desava i naucices da se kontrolises bar na javnim mestima kao ja :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon jan 05, 2009 8:31 pm 
Član foruma

sjemenka je napisao/la:
i ja sam takva... evo recimo http://www.youtube.com/watch?v=zzFkmg7fTYY slusam ovu glazbu i placem LOL :lol:

Kada odem na link kaže: This video has been removed due to terms of use violation. Kakva je to glazba da su je maknuli s jutuba?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 38 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.