Sada je: pet maj 09, 2025 11:31 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2267 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 114  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Vicevi, šale, zabava...
PostPostano: pet nov 25, 2011 10:56 am 
Član foruma

znak je napisao/la:
...i usput danas čula, kažu... Dabogda ti sin u kuću zeta doveo...Dali se na ovo sad smije smijati, ljutiti ili nesmije, ili...kako sad ovo ,,hoda,, :-k ???

pa valjda je isto kao kad bi ti neko reko: dabogda ti sin snaju doveo.. a ako ti nije isto, radi na sebi dok ti ne postane
http://www.youtube.com/watch?v=_TBd-UCwVAY

Vrh

PostPostano: pet nov 25, 2011 2:13 pm 
Član foruma

Pokušavam raditi na sebi, ali to ne znači da sve moram i prihvatiti.

Nedavno u Francuskoj gdje im je sve dopušteno u jednom parku sam posmatrala (više njih) i njihovo provokativno ponašanje. Nisu se baš obazirali na dio da smanje gas i na neki način prihvate da i ostali žele neki svoj mir na tom istom mjestu, potom kad smo stajali na parkinge da se odmorimo ili nešto kupimo odmah su došli oni stalno- prisutni koji zjakaju i nešto te ko pitaju ?!? Moj muž je sve to posmatrao kao normalu i rekao mi da se nenerviram, jer će otići sami kad vide da nemaju šta tražiti i da je riječ o muškim prostitutkama.
Možda se doista radilo o muškim prostitutkama ali u meni su izazvali bijes i nelagodu zato što su bili dosadni svim ostalim za koje ih je hladno bolio đon..
Hahaha, ova dvojica na ovom snimku su baš srećni onako skupa i ja im želim sretno sklapanje braka, ali neka oni i dalje ostanu samo na you tubu,što se mene tiče :(

Vrh

PostPostano: pet nov 25, 2011 7:52 pm 
Član foruma

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ak ... -turbofolk

Citat:
SOFIJA - Gradonačelnik Plovdiva, drugog po veličini grada u Bugarskoj, zabranio je turbofolk za vreme božićnih I novogodišnjih praznika.

U ovom gradu od 15. do 31. decembra će biti zabranjeni nastupi na gradskim trgovima svih muzičara iz žanra turbofolka, saopšteno je iz opštine. Praznični program u centru grada obuhvatiće samo samo rok muziku I božićne pesme.

\:D/ =D> :notworthy: :thumbup:

Ovo bi moglo i pod alternativne vesti :P
:occasion5: :love8: :love7: :love4: :love5: :love9: :love12: :love3:

Srećna nova godina! :angel4:

Vrh

PostPostano: pet nov 25, 2011 9:15 pm 
Član foruma

Vrh

PostPostano: pet nov 25, 2011 9:35 pm 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.288.html:354992-Plovdiv-Zabranjen-turbofolk

Citat:
SOFIJA - Gradonačelnik Plovdiva, drugog po veličini grada u Bugarskoj, zabranio je turbofolk za vreme božićnih I novogodišnjih praznika.

U ovom gradu od 15. do 31. decembra će biti zabranjeni nastupi na gradskim trgovima svih muzičara iz žanra turbofolka, saopšteno je iz opštine. Praznični program u centru grada obuhvatiće samo samo rok muziku I božićne pesme.

\:D/ =D> :notworthy: :thumbup:

Ovo bi moglo i pod alternativne vesti :P
:occasion5: :love8: :love7: :love4: :love5: :love9: :love12: :love3:

Srećna nova godina! :angel4:

=D> =D> =D> :thumbup:
dobra vest, mozda za ovu planetu ipak ima nade \:D/

i da,
ovo bi ladno moglo u temu " Zidne Novine iz Diznilenda " :angel4: :toothy2:
ne samo shto bi to bio jedan od ozbiljnijih postova na toj temi
nego bi bio u onih 0,1% :ontopic: postova koji su uspeli u zadnjih godinu dana da se jedva uguraju u tu temu koja je preplavljena kanalizacijama sa FejkPlejada
bice da je u Ashtarlendu opet pukla cev :blob:

P.S. josh jedan zanimljiv fenomen pretumbacije-
dok na onim ozbiljnijim(stiki) temama sve prshti od viceva i promocije egomanijaka svih boja, od bogomdanih Izbavitelja do diplomiranih zaverologa i oklopnih traktora koji oru li oru ljubavne brazde
na temi vicevi se razvijaju metafizichke diskusije :-k

:love3:

Vrh

PostPostano: pet nov 25, 2011 10:04 pm 
Član foruma

Eih, nat ljudino, znam da tamo negde imaš razumevanja za nas mlađe generacije ;) Evo, ja sam pokušao sve odjednom pa ispade ništa od toga :oops: al' ima nade za nas mlade ...Valjda? :mrgreen:

Pa sad, Ćirom, trotinetom, mlaznjakom, na nogama - rukama - trepavicama - napred. Pa gde sitgnemo :angel4:

Kad smo već zašli u temu - hteo bih da se zahvalim forumašima na povremenom čišćenju uzroka gorepomenutog nereda. Dragi Nat, znaš i sam da niko nije imun ... Hvala! :blob: :occasion5: :thumbup: :love3:

Vrh

PostPostano: pet nov 25, 2011 10:24 pm 
Član foruma

Oh da, moje viđenje jednog od razloga za permutaciju:

A šta da mu radiš :-k
:occasion5:

Vrh

PostPostano: sub nov 26, 2011 12:52 am 
Član foruma

Valjda? je napisao/la:
Pa gde sitgnemo :angel4:

pa kuci, ofkors :love3:

Valjda? je napisao/la:
Oh da, moje viđenje jednog od razloga za permutaciju:

A šta da mu radiš :-k

kad smo vec zashli u temu :mrgreen: :wink:
moje vidjenje zashto se chini da ovom rekom(kako u RL tako i na netu) samo govna plivaju, jer plutaju po povrshini pa izgleda da samo njih i ima
(od 1'30'') 8)

nemo' neko Bvajana da mi dira :angel4:

P.S. mozda bi bilo bolje kad bi se "sledbenishtvo" tretiralo kao bolest, jednako kao i ostala mentalna obolenja, ( uuuups, 'mentalna oboljenja' nije po propisu DSM-IV;10-ta revizija,pardon, 'mentalni poremecaji' je politicki-drushtveno korektno i odobreno :toothy2:

:love3:

Vrh

PostPostano: sub nov 26, 2011 5:36 am 
Član foruma

znak je napisao/la:
Pokušavam raditi na sebi, ali to ne znači da sve moram i prihvatiti.

Nedavno u Francuskoj gdje im je sve dopušteno u jednom parku sam posmatrala (više njih) i njihovo provokativno ponašanje. Nisu se baš obazirali na dio da smanje gas i na neki način prihvate da i ostali žele neki svoj mir na tom istom mjestu, potom kad smo stajali na parkinge da se odmorimo ili nešto kupimo odmah su došli oni stalno- prisutni koji zjakaju i nešto te ko pitaju ?!? Moj muž je sve to posmatrao kao normalu i rekao mi da se nenerviram, jer će otići sami kad vide da nemaju šta tražiti i da je riječ o muškim prostitutkama.
Možda se doista radilo o muškim prostitutkama ali u meni su izazvali bijes i nelagodu zato što su bili dosadni svim ostalim za koje ih je hladno bolio đon..
Hahaha, ova dvojica na ovom snimku su baš srećni onako skupa i ja im želim sretno sklapanje braka, ali neka oni i dalje ostanu samo na you tubu,što se mene tiče :(

hahaah pa dobro mozda je bilo takvo drusto ili bili pijani ili ko zna sta... da si videla heteroseksualce kako to isto rade ne bi to ponasanje pripisala svim heteroseksualcima, vec bi rekla vidi ove budale bez dodavanja seksualne opredeljenosti... i koliko vidim i kroz rat si prosla pa sto nisi stavila heteroseksualce u jedan kos i rekla: ovi heteroseksualci, kakve manijakalne svinje, vidi ih ubijaju ljude... a neee, kad su hetero prave se drukciji kosevi ne trpaju se svi u isti :)
mada, ja nikada u zivotu nisam upoznao fegeta, bar nijednog da tvrdi da je feget, i ovo sto pricam je misljenje napravljeno u vakumu i mozda je pogresno :P mada ako nesto znam o njima to je da su mnogo gladniji paznje od hetero i da se ponekad i glasno bore za nju... mozda su ti u francuskoj bili gladni paznje, meni simpaticno deluje :P

ON TOPIC :D

http://www.youtube.com/watch?v=Rh_TceSr ... plpp_video

Vrh

PostPostano: sub nov 26, 2011 11:58 am 
Član foruma

Dao bog da prošetaš i vidiš kako to hoda kad neke stvari uzmu maha. Uglavnom meni su malo ličili na ,,vjernike,,. Prvo traže pažnju i respekt, poslije se moraš skloniti da oni prođu, jer ih u velikom broju slučajeva obično zaboli za one ,,ostale,,. Ma nije bitno nek se snalaze kako znaju i umiju, jer evo i ja se snalazim da ostvarim pravo na svoj mir i zrak koji dišem. Što neko voli dubiti na glavi neka to bude njegova ili njena stvar, znači bez smetnje, haja :angel4:

Vrh

PostPostano: sub nov 26, 2011 12:50 pm 
Član foruma

@nat - Ironija nekad zna da bude ....stvarno ironična :toothy2: Brajan je imao odgovore na već 2 pitanja, pa sad ti gledaj ahahahah :occasion5: :love3:

Praćenje je praćenje, učenje je učenje - a primena opet ima sopstvenu dimenziju. Kad ljudi ne bi brkali makar prva dva ...eh.

Aj da zagadim i ovu temu filozofijom:

Lično nemam ništa protiv new agera(čak ni neki sprej :/), simpatični su mi, mada u poslednje vreme poprimaju formu neke vrste svetlosnog fašizma, to nije zdravo za okruženje. Kad bi se iskorenio idiotluk, ono što ostane je čak i okay - iskreno mislim da smo svi zaslužili nekoliko inkarnacija u čistom raju posle ovoga ovde - al ovo ovde je ipak ovo ovde, i tu smo gde jesmo - pa sad, ko razume ovaj kubik floskula - shvatio je ahahh. A pretvaranje da je ovde "raj" - i da će ikada biti(bez poštenog deranja i po sebi i okolini, i 180stepenske metamorfoze) je u najmanju ruku jezivo.

U ime ilustracije goreizloženog - newageri i ostali su na mene su imali ovakav efekat:

Saosećam se sa mačkom. Bežmo mi odavde ... \:D/

...iii Monty Python opet ima odgovore ahahahah :rofl

Vrh

PostPostano: sri nov 30, 2011 11:45 am 
Član foruma

Olja i Denis

Olja i Denis su dva mentalna bolesnika koja su smještena u psihijatrijskoj bolnici. Jednog dana Denis,
hodajući pored bazena, padne u vodu i potone. Ne oklijevajući Olja skoči i spasi Denisa od sigurne smrti.
Kada je direktor bolnice saznao za herojski Oljin čin odluči je nagraditi otpustom iz bolnice smatrajući da
nije luda kad je u stanju spasiti život drugom. Direktor je izrazio želju da osobno prenese tu odluku Olji.

– Olja , imam jednu dobru i jednu lošu vijest - reče direktor. Dobra je da ćemo te otpustiti iz bolnice jer
si pokazala veliku hrabrost, a time i dokazala da si povratila svoju mentalnu ravnotežu tj. da si ozdravila.
Loša vijest je da se Denis objesio u vešeraju opasačem od bademantila.

Olja će na sve to – nije se Denis objesio, to sam ga ja objesila da se osuši!!

:D

Vrh

PostPostano: ned dec 04, 2011 6:16 pm 
Administrator

ETNO KUĆA
Kuća s isključenom strujom, vodom i telefonom zbog neplaćenih računa.

MUŠKARAC
Biće sposobno da se odvikne od mlijeka, ali ne i od sise.

13. PLAĆA
Plaća koju dobiješ nakon 20 mjeseci rada kod privatnika.

PITAGORIN TEOREM NEKRETNINA
Kvadrat u centru jednak je zbroju dva kvadrata na periferiji grada.

CRKAVICA
Količina novca sa kojom se ne može preživjeti, ali koja vam ne dopušta
ni da umrete od gladi.

:mrgreen: :wink:

Vrh

PostPostano: pon dec 05, 2011 7:07 pm 
Član foruma

-Prije nego što samom sebi utvrdiš dijagnozu depresije ili niskog samopouzdanja, provjeri da nisi prosto okružen seronjama- :toothy2:

Vrh

PostPostano: uto dec 06, 2011 1:11 pm 
Član foruma

već je staro, ali još uvijek fora: Narodnjak na njemačkom

http://www.youtube.com/watch?v=ANfctvwpLVc

Vrh

PostPostano: sri dec 07, 2011 4:00 pm 
Član foruma

slika

:mrgreen: :king:

Vrh

PostPostano: pet dec 09, 2011 1:10 pm 
Član foruma

Vrh

PostPostano: pet dec 09, 2011 2:01 pm 
Član foruma

:)

Vrh

PostPostano: sub dec 10, 2011 12:52 am 
Član foruma

Vrh

PostPostano: pon dec 12, 2011 10:58 pm 
Administrator

Stari doktor kaže mladom kolegi :

- " Vidite, medicina je toliko napredovala da praktično više niti jedan čovjek nije zdrav."

](*,) :rofl

:mrgreen: :wink:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2267 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 114  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.