"zbogom banke. 1=2 ak imas kakvog matematicara salji...nek se siri ko virus ima gresaka i zato mi i treba pomoc. pomoc od SVIH
LOVE + ALL"
INSPIRACIJA
Matt Stone, Tray Parker (South Park) : Team America, World Police "Gledajte, postoje 3 vrste ljudi: kurci, pičke i šupci. Pičke misle da svi ljudi mogu tolerarirati jedni druge, kurci samo žele jebati sve oko sebe bez da razmišlaju o posljedicama. Ali onda su tu i šupci i sve što šupci žele je srati po svemu! Dakle, pičke se mogu ponekad naljutiti na kurce zato što pičke bivaju izjebane od kuraca. Ali kurci također jebu i šupke. I da oni ne jebu šupke znaš to bi imali? Imali bi kurce i pičke prekrivene sranjem."
T E Z A
Postoje 3 vrste osobnosti sada i ovdje, 2011. godine, na našem 3. kamenčiću od Sunca: 1. uzimači / arhetip OTAC (- minus), ( \ 1 ) 2. davači / arhetip MAJKA ( | plus) , ( / 1 ) 3. nule, oni koji su oni koji nisu odabrali strane, oni prazni, koji žele da sve postane praznina ( 0 ).
Znak = je iluzija jednakosti, zato što obje linije idu u istom smjeru, u nulu (0). U stvarnosti znak jednakosti je (X), križ odnosnosno Lemniskata ( ∞ ), zato što svaka linija ide u suprotnom smjeru pod kutem i zajedno im smjerovi vode u beskonačnost. 0 * 0 X ∞. Osnovna matematička jednadžba iluzije / konačnosti je x – y = 0. Osnovna matematička jednadžba realnosti / beskonačnosti je A X Ω. -|- ∞.
Davači misle da bi svi trebali samo davati, a uzimači žele samo uzimati. Posljedice kod prve opcije su višak davača ( x / 1 ), a kod druge višak uzimača ( x \ 1 ). Kod prve opcije smisao je svijet davača, kod druge svijet uzimača. Dugornočno gledano sustavi nisu održivi. I davači i uzimači misle da su bolji jedni od drugih i da su odvojeni jedni od drugih. ( x + 1 ) – ( x – 1 ) = 2, 2 -|- 2 . U stvarnosti su jednako bitni i ne mogu postojati jedni bez drugih. 1 < 2 je iluzija. Stvarnost je da je 1 jednako 2 ( 1 X 2 ). Cilj održivog sustava je balans, tj. harmonija.
Onda tu još imamo one koji su prazni/neispunjeni ( 0 ). i zbog toga životno besmisleni i kad spoznaju prazninu, sve što žele je napraviti sve druge _pojednice_ prazne. ( x * 0 = 0 , -x * 0 = 0).
"Ali uzimači također uzimaju i prazninu. I kad ne bi uzmimali prazninu ono što bi se deslilo je da davači i uzimači postanu prekriveni prazninom ( 0 ).“ Ovo je mjesto gdje mentalitetu uzimača fali mudrost o posljedicama koji imaju davači i obrnuto. Oni misle da oni mogu uzeti prazninu ( 0 ). x / 0 je uvijek jednako x pa nema smisla uzimati 0. Davači također daju praznini misleći da se se praznini može dati, ali x \ 0 je uvijek jednako x pa nema smisla davati 0.
Također + nije prikladan znak za Majku. Pravi znak je / , tako da tek kad penis prizna da je također i vulva \ , može nastati napredak / održivi sustav ( X ). Osnova matematike nam kaže drugačije, ali vrijeme je da promijenimo tu osnovu i stvorimo drugu. Ova nas može odvesti samo do 0 / crne rupe / centra naše Galaksije. Vrijeme je da izađemo iz Galaksije i postanemo SVEMIR.
ZAKLJUČAK
Mislio sam da je _JA_ penis tj, ANIMUS ( | ), nakon čega sam oglulio luk ništavila ( kad se luk ogoli sloj po sloj ostane samo 0), i _JA_ je shvatio da je također i vulva tj. ANIMA ( - ).
ja sam ona, kao što si ti on, kao što si ti ja, kao što smo SVE mi zajedno. ja sam on, kao što si ti ona, kao što si ti ja, kao što smo SVI mi zajedno.
ja / ti / mi smo naučili JA ljubav. LJUBAV ∞ SVE
_________________ "The problem with quotes on the internet is that you never know if they are real or not." -Julius Caesar
|