Sada je: pet maj 02, 2025 8:50 am.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 3 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Orgovi
PostPostano: čet apr 15, 2010 1:08 pm 
Član foruma

Nedavno mi je jedan prijatelj ukazao na postojanje jednog fenomena poznat kao org ili orgovi.Naime radi se o deformacijama na nekim slikama koje smo uslikali,svejedno s kojim fotićem i koje je cijene (kvalitete) bio.To su fenomeni na slici slični krugovima,mogu biti raznih dimenzija,boje ili ostalih karakteristika.Nisam prije obraćao pažnju na to ali sad kad pogledam na mnogo slika to vidim i sve više počinje da me "bode u oči". :?: Upoznat sam sa nekim teorijama koje tvrde da su to neka vrsta bića koja ostavljaju trag svojih prisutnosti ili su to jednostavno mane kamera sa kojim slikamo.Postaću ovdje neke fotografije koje to prikazuju.Inače,volio bih čuti vaša mišljenja o ovome...Na mobitelu također imam neke fotke koje su čudne i zanimljive ali želio bih da saznam malo više o ovome,sumnjam da ču naći bolje mjesto od ovog,mada sam več guglao :D

http://www.imagebam.com/getcodes/b748d2 ... 7be8e82c27

Vrh

Naslov: Re: Orgovi
PostPostano: čet apr 15, 2010 2:08 pm 
Član foruma

viewtopic.php?f=7&t=2333
I nisu "orgovi" nego "orbovi". :mrgreen:

LP

Vrh

Naslov: Re: Orgovi
PostPostano: čet apr 15, 2010 2:22 pm 
Član foruma

A ja mislio orgovi heh...tako mi ovaj prijatelj rekao

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 3 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.