Smrt ne postoji

.Do te duboke i neporecive metafizicke spoznaje nadosla sam izravnim iskustvom.Proces je otpoceo klasicnom znanstvnom metodom-organoleptickim ispitivanjem produkata Ferdijeve ilegalne podrumske manufakture.Unijevsi se cijelim bicem u zadanu materiju,neprimjetno utonuh u meditativno stanje u kojem je doslo do razotkrivanja prave prirode dualnosti,u kojoj dva ekstrema ne stoje u opreci koja nas zbunjuje i vjecito stvara dilemu kojoj se strani prikloniti razjedinjujuci tako nase bice,vec nam pruza mogucnost objedinjavanja suprotnosi kao puta u transformaciju nakon koje vise nista nece biti isto.U konkretnom slucaju,Ferdijevi produkti bili su tako PAKLENO dobri da sam nakon izvjesnog vemena pomislila da sam u RAJU.Zatim je nastupilo nezaustavljivo survavanje u slatki zaborav,pri kojem sam zadnjim krajickom svijesti pomislila "Dakle,to je to.Game over.Umirem."
Put spoznaje tezak je.U mom slucaju platila sam danak u vidu tezeg oblika glavobolje i maglicastog suzenja vidnog polja.Ali isplatilo se.
Koristim ovu priliku da Ferdija proglasim svojim Guruom

Java je zivot a san je smrt. To mi je nova mantra