Sada je: pet maj 02, 2025 3:51 pm.

Prijava

Korisničko ime:   Šifra:   Automatsko prijavljivanje  

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 63 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pon apr 13, 2009 10:07 pm 
Odin je napisao/la:
Ne brini se za to zujanje.Bombardiraju nas s ELF zrakama stalno.
Nije ni èudno da nam zuji u ušima.

Kad ja èujem to zujanje samo kažem "ko vas jebe". :wink:

Meni se sad bas kako sam naletio na ovu temu zuji mi ga zuji i ono, okay ajde procitao ja ovo i vidio ja ono da tamo nesto kao mozda nas konaktiraju...

Super sjeo ja smirio se uletio u meditaciju, rekao ja to glasno i jasno u sebi vrlo cvrsto, par sekundi nakon, pocne mi kao sto sam gore naveo mozak zujat a ne uho lol...

I super, rekao ja sebi okay... Neka. I sad citam tu temu oko Polariteta i pogledam i kako su mi vrata otvorena i pogledam ja u jednom momenutu sam od sebe, podsvijest me navodila i kako sam pogledao vidim obris u sjeni tj. u mraku cca 2 m visine tjelskog oblika bez kose i tih fora, samo obris...

Ugalvnom OPS. Mamicu mu toljagom cu ga. U zadnje vrijeme me full napadaju. Ne kuzim koji im je drek kad sam im jasno i glasno dao do znanja da odjebu od mene vise puta. Kazem da odjebu, pa se maknu pa se opet vrate. Full su komplicirani jeba ih patak u tu celendaru lol.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 13, 2009 10:16 pm 
Član foruma

Ljudi, a to zujanje...jel isto kao ono što čujemo unutar nas, odnosno, jel to jedno te isto ili....
Ako je to nešto što se čuje spolja, van naše glave, bojim se da nisam čuo :lol:
Jel to loše? :shock:

Haha,,,PoZdrav!

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon apr 13, 2009 10:28 pm 
Član foruma

noxten je napisao/la:
Odin je napisao/la:
Ne brini se za to zujanje.Bombardiraju nas s ELF zrakama stalno.
Nije ni čudno da nam zuji u ušima.

Kad ja čujem to zujanje samo kažem "ko vas jebe". :wink:

Meni se sad bas kako sam naletio na ovu temu zuji mi ga zuji i ono, okay ajde procitao ja ovo i vidio ja ono da tamo nesto kao mozda nas konaktiraju...

Super sjeo ja smirio se uletio u meditaciju, rekao ja to glasno i jasno u sebi vrlo cvrsto, par sekundi nakon, pocne mi kao sto sam gore naveo mozak zujat a ne uho lol...

I super, rekao ja sebi okay... Neka. I sad citam tu temu oko Polariteta i pogledam i kako su mi vrata otvorena i pogledam ja u jednom momenutu sam od sebe, podsvijest me navodila i kako sam pogledao vidim obris u sjeni tj. u mraku cca 2 m visine tjelskog oblika bez kose i tih fora, samo obris...

Ugalvnom OPS. Mamicu mu toljagom cu ga. U zadnje vrijeme me full napadaju. Ne kuzim koji im je drek kad sam im jasno i glasno dao do znanja da odjebu od mene vise puta. Kazem da odjebu, pa se maknu pa se opet vrate. Full su komplicirani jeba ih patak u tu celendaru lol.

Da,i ja sam često bio pod napadima.Ali su me sada ostavili na miru.
Koliko sam samo puta osjetio da mi energiju izvlače iz solarnog pleksusa...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 63 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.