ZIV JE TITO,UMRO NIJE !!!
ZIVELA KRALJEVINA SRBA,HRVATA,SLOVENACA,BOSANACA,CRNOGORACA,MAKEDONACA,SIPTARA I VOJVODJANA !!!
TITO ZA KRALJA !!!
Elem,i ja sam za anarhiju.Muka mi je kada na televiziju pominju raspad sistema vrednosti medju mladima.Jebao ih njihov sistem vrednosti.Ali problem je sto je anarhiju tesko sprovesti na ovoj planeti pored gomile portala,reptila i ostale bagre.Pa ipak neka ostane kao ideal.
Evo vam jedan izvod iz novina (Blic) kako je dve hiljade Roma preslo u Pentakostalnu crkvu u Leskovcu:
"U povecoj sali,na brzinu napravljenoj pored velikog razapetog cirkuskog satora u dvoristu Pentakostalne crkve "Romska zajednica",tri puta nedeljno odrzava se bozja sluzba u slavu Isusa Hrista i njegovih dela.Glasovi mladih i starih,muskaraca i zena slivaju se u jedan.Uz takte popularne muzike,koju cini kombinacija disko folka i romske muzike,tela se njisu,oci su sklopljene,a ruke podignute ka trojici propovednika sa mikrofonima u rukama.
Prelepoj muzici ne odoleva ni Mila Pantelic,prevodilac,koja je tog dana u romsko naselje stigla iz Beograda sa grupom nemackih donatora (pitam se odkud im pare).Tekst biblijskih pesama na srpskom i romskom cita se sa video-bima.
Njime upravljaju tri mlade,moderno obucene devojke-Marta,Fatima i Verka.One su uciteljice i decu od pet do 11godina poducavaju bozjim recima.
- Ovde je prelepo,jer se samo misli na Boga i peva se njemu u slavu (sto znaci da se bas i ne misli mnogo).Za mladju decu se odrzavaju posebne propovedi.Pricamo im price iz Biblije o tome kako je bilo kad je Isus bio mali,zatim o Adamu i Evi i o Noju - vele devojke.
Nova vera ih uci da odbacuju sve tradicionalne obicaje (pitam se da li su katolicka i pravoslavna crkva a kasnije i islam to isto zahtevali).
- Vise ne slavimo Vasuljicu i Djurdjevdan.Sada sledimo zivog Boga(

),mada ima jos nevernika medju nama - zale se Durcija Sacirovic i Julijana Baktarevic(ovde vidimo kako nas religija deli na vernike i nevernike i kako se vernici "zale" sto nevernici ne prihvataju njihovu veru.Standardna procedura.)
Uprkos primljenoj veri,novorodjeni Romi i dalje nose muslimanska imena (naravno ne moze se sve odjednom,sve ide postepeno pa i brainwash).
- To je demokratija,tu nas crkva ne uslovljava (tu ne uslovljava a tamo uslovljava,pa ne moze demokratija biti selektivna,a ovi ljudi ni ne znaju sta je to demokratija).Mi po tradiciji deci dajemo imena po nasim ocevima.Ali,evo,ja sam svom sinu dao biblijsko ime Josif,a moj brat je svom sinu dao ime Jelemez,po nasem ocu - objasnjava Teofil Kadric (ko sto rekoh,malo po malo i na kraju ce svi imati biblijska imena jer ce to biti IN).
U nedostatku mesta za okupljanje,pocetkom 2000. godine u Leskovac je dopremljen ogroman cirkuski sator iz Engleske u kome ima mesta za preko hiljadu vernika (bas su dobri ovi Englezi).
Inace,Pentakostalna crkva je deo Protestantske crkve,osnovana je 1901. u Americi,odakle se sirila po svetu (kao virus

)."