Naravno da mozemo i tako bi i trebalo da bude ne pricam sad o nekim materijalnim stvarima ali organizacija ljudi koji se bave ovom tematikom je jako losa
Davno su se trebali ljudi koji se zanimaju za napredak uvezati i aktivno djelovati da se promjeni dosadasnji stil zivota
Htjeli to priznati ili ne za sada smo jako pasivni a dosad su promjene trebale biti pokrenute ako ne i realizovane
ovoj citat je sa prve stranice Galaksije
"Ovaj svijet je opasno mjesto za življenje, ne zbog onih ljudi koji su zli, nego zbog onih koji u vezi toga ništa ne poduzimaju."
Albert Einstein
Primjetio sam da dosta ljudi koji se bave ovom tematikom cekaju decembar 2012 ili neke vanzemaljce da nas spase sto se mene tice bolje da se nista od tog ne desi, sve je vise i vise ljudi koji se pocinju buditi, pocinju istrazivati sta se zaista dogadja u svijetu
Ako ce vec biti promjena onda je red da ih mi pokrenemo i realizujemo
Na Galaksiji ima 3000 clanova
3000 ljudi a budite uvjereni da nas ima 100 puta vise, ne govorim samo o ljudima koji se bave ovom tematikom vec o ljudima koji su dobrog srca koji prate da nikoga ne uvrijede koji postuju tudje ali na svoje ne daju
ovo je moj zivot, odgovoran sam za njeg sve sto mi se desi moja je odgovornost i nicija druga sve sto ja uradim i kazem stojim iza toga
Zivim u svijetu koji je za vecinu los ali onaj mali broj ljudi kojima ovo stanje odgovara oni vladaju
Oni su aktivni i to je razlog zbog kojeg oni vladaju
Zasad smo stoka za njih
Znanje je moc
Znanje je bitno
Ignorisanje vodi u propast
Zasad samo ignorisemo i idemo u propast
Ovaj svijet je nas ima utjecaj na nas i na nama je da ga mjenjamo
A kakav god nas izbor bio imat ce utjecaj na njeg
Ako ostanemo pasivni bit ce po njihovom
Ako postanemo aktivni

Eh to bi bio pravi svijet
Njihova moc je u sistemu koi su postavili ali prvi put sistemu se moze prilagoditi po prvi put moguce se boriti sa njima njihovim oruzjem
Demokratija-Vladavina naroda
Svi bi se trebali baviti politikom
Nas ne mogu pridobiti nasa uvjerenja su cvrsta
Imamo priliku da mjenjamo svijet na bolje
Nije bitno kakva si osoba bitno je sta cinis
Nasa djela nas odredjuju