Eto da i ja otvorim neku temu, ne tek toliko nego s razlogom. Nemam što da vam pametujem jer sam ovdje došla od vas da pokupim pamet -znanje (nije ironija). Naime mislim da sam na forumu nekih 2 godine i od tada sam zaista pročitala i saznala stvari koje su bile jako uznemirujuće za mene, a opet s druge strane osjećala sam da ih moram saznati. Sjećam se da sam na početku provela sate i sate i tako danima (srećom imala sam 8-satni posao koji mi je to omogućavao

) čitajući Galaksiju, naprosto sam jela štivo.
Bilo je perioda nevjerice, bijesa. Iz mene je izlazila agresija, bijes, ponekad zavist. Najčešće bijes. Zatim razdoblje brige, teške brige oko bezbroj stvari.... posao, cijepljenje djece, škola, financije, 2012, Reptili..... bezbroj misli u glavi uz bezbroj kalkulacija.
A onda sam otišla na more.... i nije mi čak ni bilo lijepo, nervoza, loši snovi....Uglavnom kad sam se vratila sve se promijenilo.
Zahvalna sam svima! Zahvalna sam roditeljima što su mi podarili jedan život i opraštam im sve, zahvalna sam mnogim ljudima kojih više nema u mom životu i ne znam gdje su, zahvalna sam i onima koje sam mrzila jer sada znam zašto su se stvari dešavale i znam ko je u pozadini, no ni njih ne mrzim. Sve je to dio mog puta. Zahvalna sam svojoj djeci i svom dragom jer su predivna bića, zahvalna sam i vama na ovom forumu jer ste mnogima otvorili oči. Hvala Galaksiji, Jacku987, Panteliji, Vjetru, Aragornu, Alfu, Fairy, 2197... i mnogima odavde koje sam sada zaboravila.
Ništa me ne brine, ispunjena sam zahvalnošću i ljepotom. Toliko sam si i fizički lijepa u zadnje vrijeme a znam da nije ego jer i u drugima vidim toliku ljepotu.
Ne brine me ni što će biti nakon.... famoznog poravnanja... sve su lekcije, sve je put. Gdje god da idem želim biti i biti ću jedno prekrasno biće. Sve vas volim.
Zaista mi je u srcu toliko toga da nemam ni riječi, čak nekako riječi obezvređuju onaj osjećajni dio.

Želja mi je da svi osjetimo koliko smo prekrasna i moćna bića. Ma